Simona Halep, schimbare de look în plin scandal de dopaj. „Am mai văzut femei frumoase, dar nu ca ea” FOTO

Simona Halep încearcă să treacă peste perioada dificilă cauzată de scandalul de dopaj în care este implicată. După ce a plecat într-o vacanţă, sportiva a decis acum să facă şi o schimbare de look.

06 iun. 2023, 20:17
Simona Halep, schimbare de look în plin scandal de dopaj. „Am mai văzut femei frumoase, dar nu ca ea” FOTO
Simona Halep, prima reacţie despre retragere. "E o mare lovitură! Va fi ceva nou, dar sunt pregătită"

Simona Halep, schimbare de look în plin scandal de dopaj. Aflată în stare de suspendare pentru dopaj, Simona Halep și-a surprins admiratorii cu ultimele imagini afișate pe rețelele sociale. Pe un cont de Instagram al unui grup de fani au fost postate imagini cu sportiva după o sesiune de înfrumusețare făcută cu ajutorul hairstylistului Amalia Matache.

Citeşte şi: Cât costă două nopți de cazare în hotelul Simonei Halep din Mamaia. Cât ar trebui să scoată un cuplu din buzunar

Simona Halep s-a vopsit și și-a făcut bucle, iar jucătoarea de tenis radiază în cele mai recente fotografii! „Mă mândresc cu campioana noastră și îi mulțumesc pentru încrederea în mine!”, a spus cea care s-a ocupat de look-ul Simonei Halep, fostă campioană la Roland Garros și Wimbledon.

Citeşte şi: Un jurnalist celebru din România o face praf pe Simona Halep. „Roxadustatul nu se găsește în papanaşi. E posibil să se mai fi dopat” VIDEO

„Am mai văzut femei frumoase, dar nu ca ea”, este unul dintre mesajele care însoțesc imaginile cu Simona Halep.