Simona Halep, schimbare radicală de look, după audierile de la TAS. Sportiva s-a afișat cu o persoană foarte importantă din viața ei

Simona Halep continuă lupta de a-și demonstra nevinovăția în cazul de dopaj, dar, între timp, sportiva și-a făcut o schimbare de look neașteptată. Ea s-a afișat cu o persoană importantă din viața sa pe rețelele sociale.

01 mart. 2024, 10:44
Simona Halep, schimbare radicală de look, după audierile de la TAS. Sportiva s-a afișat cu o persoană foarte importantă din viața ei

La începutul lunii februarie, Simona Halep a fost audiată timp de trei zile la Lausane, în cazul de dopaj de care este acuzată. Acum, sportiva a dat în judecată firma canadiană care a produs suplimentul contaminat și cere despăgubiri în valoare de 10 milioane de euro, potrivit digisport.ro.

În așteptarea verdictului final, Halep se relaxează alături de persoanele dragi din viața ea. La o zi după ce a postat o poză cu noul său look, sportiva a distribuit o imagine cu cea mai bună prietenă a ei, Georgiana Herda, care este și președintele „Fundației Simona Halep”.

Citește și: Un ofițer de control anti-doping cu experiență șterge pe jos cu scuzele Simonei Halep: „Nu poți să iei niciun supliment fără să fie analizat. Mulți sportivi și-au recunoscut vina și au primit pedeapsă mai mică”

Ele au profitat de vremea frumoasă de afară și s-au fototgrafiat cu ochelari de soare, Simona Halep afițând un zîmbet larg.

 

În tot acest timp, românca așteaptă decizia finală și ar putea reveni în elita tenisului mondial, dacă verdictul de la TAS va fi în favoarea sa. Jurnaliștii americani au descoperit un element-cheie, care ar putea să contribuie decisiv la un verdict în favoarea Simonei.

Aceștia au precizat că nu există nicio declarație, pe eticheta suplimentului consumat de tenismenă, care să avertizeze cu privire la prezența Roxadustatului, substanța interzisă pentru care Simona Halep a fost depistată pozitiv la testul anti-doping.

„Halep tocmai a terminat procesul de apel la TAS și așteaptă acum rezultatele pentru a afla dacă își va putea continua sau nu cariera sau dacă va trebui să ispășească o parte sau toată suspendarea. Dar detaliile produsului Keto MCT arată că ingredientele chinezești necunoscute folosite pot reprezenta un atuu important al Simonei în acest caz.

Citește și: S-a aflat care este decizia TAS în cazul Simona Halep. Anunţ de ultimă oră făcut din America: „Altfel, ITIA s-ar face de râs!”

Canadienii ar fi folosit ingrediente chinezești în loc de cele din Oceanul Pacific, așa cum ar fi trebuit să se întâmple, conform etichetei. O acțiune în justiție a fost înaintată la Curtea Supremă, Halep încercând să recupereze 10 milioane de dolari.

În descrierea produsului se spune că are doar patru ingrediente și că provine din nuci de cocos premium. Dar formula care provine din peptide de colagen marin hidrolizat din Oceanul Pacific este probabil problema, conform avocaților lui Halep.

Această formulă este folosită pentru că ajută la construirea unui colagen de bună calitate. Dar nu există nicio declarație pe etichetă care să avertizeze oamenii cu privire la prezența Roxadustatului care, în schimb, este folosit pentru a trata persoanele cu anemie.”, scrie Tennisupdate.com.