Motivul pentru care Ramona Bădescu și-a anulat căsătoria la Vatican. Detaliile neștiute din mariajul cu fostul soț: „Mai bine rupi o legătură bolnăvicioasă”

Ramona Bădescu a dezvăluit motivul despărțirii de baronul italian Alessandro di Fornaro, primul ei soț, cu care s-a căsătorit în 1993.

26 apr. 2023, 14:07
Motivul pentru care Ramona Bădescu și-a anulat căsătoria la Vatican. Detaliile neștiute din mariajul cu fostul soț: „Mai bine rupi o legătură bolnăvicioasă”
Ramona Bădescu a vorbit despre eșecul primei căsnicii

Ramona Bădescu trăiește în Italia de mai bine de 30 de ani. Artista a fost căsăttorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro, de care a divorțat după șapte ani de mariaj, acuzându-l pe bărbat că ar fi fost violent cu ea. Artista și-a anulat căsătoria și la Vatican.

Vedeta a reușit să-și construiască o carieră de succes peste hotare, Italia devenind cea de-a doua sa casă în urmă cu 33 de ani. După căsătoria cu baronul italian, Ramona Bădescu și-a refăcut viața, iar la 51 de ani a adus pe lume și primul ei copil, alături de bancherul Fabio Cali.

Ce spune acum artista despre prima căsnicie și care sunt planurile în ceea ce privește a doua căsătorie.

Când a devenit soția lui Alessandro di Fornaro, românca era în al nouălea cer. Era tânără, frumoasă și cu o carieră înfloritoare. Povestea lor de iubire avea să se termine după numai șapte ani, după ce Ramona a trecut prin mai multe momente neplăcute.

Citește și: Motivul pentru care Ramona Bădescu nu și-a botezat fiul. Ignacio are deja trei 3 ani!

„Cu fostul meu soț când am rupt legătura și căsătoria, am rupt tot definitiv și am avut și dispensa papală, a fost și anulată la Vatican această căsătorie, pentru că mie nu îmi plac lucrurile pe jumătate”, a declarat vedeta la Antena Stars.

Spune că se afla într-o relație toxică, lucru care a determinat-o să renunțe la căsnicia care o făcea extrem de nefericită.

„Eu sunt o Săgetătoare de foc, nu sunt impulsivă, dar sunt hotărâtă. Când mă hotărăsc să fac un lucru, mă gândesc egoistic și la mine însămi, la ce îmi este bine, ce îmi este rău. Eu cred că mai bine rupi o legătură bolnăvicioasă decât să aștepți să se facă bine, pentru că nu se va face niciodată bine. E greu, dar după aceea îți este bine. Eu am avut prietenii și familia alături”, a mai spus ea.

Citește și: Ramona Bădescu, mărturisiri intime despre prima dragoste: „Am fost sedusă și abandonată. Mă gândeam să mă mărit fecioară”

Ramona Bădescu, noi planuri de măritiș

Ramona l-a adus pe lume pe Ignacio, primul ei copil, în urmă cu trei ani. Artista traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, la nivle personal, împreună cu bancherul Fabio Cali.

„Nu credeam că o să fim unul în viața celuilalt. A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată. M-a cucerit și continuă să mă cucerească în fiecare zi. Ne-am cunoscut la un eveniment și ne-am reîntâlnit întâmplător după două zile. Are un caracter puternic, e o persoană determinată, un Săgetător ca și mine și un tată minunat. Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru.

Am împlinit 33 de ani de când trăiesc în Italia, la Roma. Femeile sunt mult mai respectate în societatea italienească, decât în România. Bărbații încă mai deschid ușa la mașină, sunt mai atenți, mai gentili, mai curtenitori”, a mărturisit Ramona Bădescu.