Simona Halep se contrează cu Sorana Cîrstea: Este o onoare să-l avem pe Ilie Năstase căpitan nejucător

Simona Halep a declarat, miercuri, că este o onoare pentru ea să-l aibă căpitan nejucător la echipa de Cupa Federaţiei pe fostul număr unu mondial al tenisului, Ilie Năstase.

02 nov. 2016, 11:30
Simona Halep se contrează cu Sorana Cîrstea: Este o onoare să-l avem pe Ilie Năstase căpitan nejucător

Pentru mine este o onoare să-l avem pe domnul Ilie Năstase căpitan nejucător. Vom avea emoţii, sunt sigură, pentru că este cine este, a fost numărul 1 mondial, cel mai bun jucător român. Va fi o experienţă deosebită şi sunt onorată să-l avem căpitan. Sunt mulţumită că vom juca la Bucureşti pentru că voi sta acasă„, a spus Simona Halep.

Citeşte şi Ilie Năstase o atacă pe Sorana Cîrstea: În ce calitate a vorbit acea duduie despre mine? Nici nu ştiu cine este

Numărul 4 în ierarhia WTA, Simona Halep, consideră că a avut un an bun, deşi în primele luni a avut unele probleme de sănătate: „Medical, după cum se ştie la început de an am avut ceva probleme, dar după 3-4 luni am revenit şi am putut să joc la cel mai înalt nivel al meu. În şase luni am reuşit să mă calific la Singapore, ceea ce a fost un rezultat foarte bun pentru mine. Tenisul a fost la un nivel destul de înalt anul acesta. Am progresat mult şi fizic şi cred că a fost un an bun per total„.

Simona Halep a vizitat miercuri Regina Maria Ponderas Academic Hospital, unde a efectuat şi un control ORL de rutină.

Primul meci al României cu Ilie Năstase antrenor-nejucător va avea loc în 2017, la Bucureşti, în 11 şi 12 februarie, cu Belgia.