Simona Halep se mărită. Bunica sportivei a dezvăluit cine e alesul

Pe plan sportiv lucrurile merg cum nu se poate mai bine pentru Simona Halep, ceea ce face să crească inima românilor. Pe plan personal însă, amoros, zis mai pe șleau, ceea ce părea extrem de încurcat descurcă bunica marii sportive care deține toate secretele familiei. O parte dintre ele ni le-a împărtășit și nouă…

RomaniaTV.net
02 aug. 2016, 07:24
Simona Halep se mărită. Bunica sportivei a dezvăluit cine e alesul

Simona Halep, minunea ivită la malul mării Negre, este, de duminică seară, jucătoarea de tenis de la noi cu cele mai multe turnee WTA câștigate (14), după victoria de la Rogers Cup (Montreal).

În ultima perioadă s-a tot vehiculat ba că Simona se mărită cu fiul lui Teia Sponte, ba că s-au despărțit și că nu mai păstrează legătura. Bunica tenismenei face însă lumină în acest caz și asigură că, atunci când îi va veni vremea de măritat, Costa Sponte este primul pe listă. „Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: ”Maie, nu dau tată de rușine” (n.r. nu-l fac de rușine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, a declarat Bunica Simonei pentru Libertatea, fiind sigură că, într-un final, Costa Sponte îi va deveni nepot.

Jucătoarea de tenis a anunţat, într-o postare pe Facebook, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza pericolului constituit de virusul Zika. ‘’Regret să vă anunţ că am decis că nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul deciziei mele este îngrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care îl poate implica virusul Zika. După numeroase discuţii cu medici şi familia, am ajuns la concluzia că riscurile sînt mult prea mari pentru cariera mea sportivă şi pentru sănătatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importantă pentru mine, nu pot risca să nu îmi pot clădi una proprie, după încheirea carierei în tenis. Ştiu că Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment foarte important şi regret cu adevărat circumstanţele. Sper ca şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi românii să respecte decizia mea. Le urez succes tuturor participanţilor, în special delegaţiei noastre. Voi continua să joc şi să reprezint cu mândrie România la cît mai multe turnee, aşa cum fac şi acum în cadrul turneului Bucharest Open’’, a mai spus Simona Halep.