Simona Halep se mărită mai repede decât s-a crezut. Ilie Năstase a dat-o de gol: când are loc, de fapt, cununia

Simona Halep se pregătește să se căsătorească cu iubitul ei, Toni Iuruc. Ilie Năstase a dat-o de gol pe sportivă, astfel că toată lumea a aflat că că evenimentul o să aibă loc mai repede decât se credea!

30 aug. 2021, 18:35
Simona Halep se mărită mai repede decât s-a crezut. Ilie Năstase a dat-o de gol: când are loc, de fapt, cununia

Simona Halep se mărită mai repede decât s-a crezut. Sportiva trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Toni Iuruc, bărbatul ce a cerut-o de soție. Aceasta se pregătește intens de cel mai important eveniment din viața ei.

Simona Halep se mărită mai repede decât s-a crezut

Chiar dacă, până acum, nu s-au știut multe detalii despre cununia civilă, iată că Ilie Năstase a spulberat misterul! Întrebat ce o să facă în ziua de naștere a actualei soții, Ioana Simion, acesta a răspuns că a primit o invitație din partea Simonei Halep pe care trebuie să o onoreze. „De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a spus Ilie Năstase, la Kanal D, în emisiunea Teo Show.

Simona Halep și-a inaugurat un nou hotel la mare. Cât costă o noapte de cazare în resortul de lux

Chiar după ce s-a logodit, Simona Halep a organizat o petrecere la care a participat familia pentru a sărbători evenimentul special. Pe atunci, toată lumea credea că sportiva și Toni Iuruc s-au căsătorit în secret, dar adevărul era altul, de fapt, iar tatăl tenismenei a dat cărțile pe față: „Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”.