Simona Halep și-a inaugurat un nou hotel la mare. Cât costă o noapte de cazare în resortul de lux

Simona Halep și-a inaugurat un nou hotel la mare. Tenismena continuă investițiile puternice în domeniul imobiliar, de această dată şi-a construit un resort în Năvodari, lângă plaja Kazeboo. Nu este singurul hotel de lux inaugurat în această vară.

30 aug. 2021, 11:18
Simona Halep și-a inaugurat un nou hotel la mare. Cât costă o noapte de cazare în resortul de lux
Simona Halep și-a inaugurat un nou hotel la mare

Simona Halep și-a inaugurat un nou hotel la mare, de patru stele, la Năvodari. Înainte de a pleca la turneele din SUA, Simona a inspectat noul hotel, pentru a se asigura că toate lucrurile sunt foarte bine puse la punct.

Campioana noastră Simona Halep a trecut pragul Hotelului DNH, iar noi am avut parte de o energie fantastică din partea minunatei jucătoare și vă așteptăm cu drag să împărtășim aceeași energie cu voi, oaspeții hotelului, pe durata acestei veri!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a hotelului.

Citeşte şi: Simona Halep aruncă bomba: „Nu m-am măritat! Mulți neinvitați s-au supărat!”. Ce mesaj are pentru Ion Țiriac

Simona Halep și-a inaugurat un nou hotel la mare

Hotelul DNH are un design modern și aparţine grupului de firme Halep, administrat de fratele și în același timp managerul sportivei, Nicolae. O cameră la noul hotel al Simonei Halep din Năvodari costă între 400 şi 470 de lei pe noapte.

Între afacerile Simonei Halep în turism se numără şi pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care are 24 de camere. Simona Halep a plătit două milioane de euro pentru pentru stabilimentul din Poiană şi hotelul Drachenhaus din Braşov, aflat în centrul istoric al oraşului.

Cu o avere estimată la 47 de milioane de euro, Simona se află pe poziţia a 5-a în clasamentul celor mai bogate femei din România.

Simona Halep s-a retras şi de la Cincinnati

Simona Halep, locul 14 mondial, a anunţat în social media, că s-a retras de la turneul de la Cincinnati, înaintea confruntării pe care o avea programată în turul doi cu americanca Jessica Pegula, numărul 30 mondial.

Simona Halep a precizat că are o mică ruptură la adductor, astfel că ar fi prea riscant pentru ea să joace.

Din nefericire, o investigaţie făcută în această dimineaţă a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept, astfel că ar fi prea riscant pentru mine să joc în această seară. Mă voi odihni şi voi face tot ce pot pentru a fi gata pentru US Open. Fanilor din Cincinnati, a fost frumos să vă revăd”, a notat Halep pe Twitter.