Simona Halep se mărită. Tatăl jucătoarei de tenis a dat detalii: „Nuntaşii nu au voie să filmeze nimic”. Cine sunt naşii

Simona Halep a decis să-și unească destinele și să meargă mai departe în viață alături de afaceristul Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani. Cununia civilă va avea loc pe malul mării, într-o locație de lux din Mamaia. Tot aici va avea loc şi petrecerea la care au fost invitaţi rudele şi prietenii foarte apropiaţi. Potrivit presei sportive, și președintele României a fost invitat. 

15 sept. 2021, 09:36

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc astăzi la Constanţa. Simona Halep a fost surprinsă marţi la clubul din Mamaia unde se va căsători.

Stere Halep, tatăl jucătoarei de tenis, a menționat acum câteva zile că nu va fi o nuntă mare, din cauza pandemiei, însă vor fi prezenți prietenii și rudele mirilor. Mirii au trimis 300 de invitații la nuntă și au impus condiții stricte: nuntașii nu au voie să filmeze nimic. De asemenea, le-au interzis să vină cu daruri în bani sau cadouri.

Citeşte şi: Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns în fața ofițerului stării civile! Ce scrie în declarația de căsătorie FOTO

Printre oaspeții vor fi Ilie Năstase, care a sosit pe litoral încă de luni, alături de soția sa, Ion Țiriac și Gică Hagi. Invitație a primit și președintele Klaus Iohannis.

Nași de cununie vor fi omul de afaceri Toni Mihale și soția acestuia, Cristina. Alegerea părinţilor spirituali nu este una întâmplătoare. Toni Iuruc și Toni Mihale se cunosc din copilărie şi sunt prieteni buni. Acesta l-a ajutat pe Toni Iuruc că orchestreze cererea în căsătorie a Simonei, la vila lui din Snagov.

Simona Halep, decizie surpriză înainte de nuntă. Ce nume va purta după căsătorie

Nunta dintre Simon Halep și Toni Iuruc este confirmată până la ultimul detaliu, familia sportivei fiind extrem de relaxată în această privință.

Conform unor surse Ziare.com, sportiva din Constanța va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep. Astfel, tenismena se va numi Simona Halep – Iuruc. Este o excepţie. De obicei în familiile machedonilor, fetele iau mereu numele soţului.

Simona Halep şi Toni Iuruc sunt împreună de mai bine de doi ani. Sunt nedespărțiți din momentul în care și-au oficializat relația, în iulie 2019, imediat după turneul de la Wimbledon, câștigat de româncă.

Anul acesta în vară au făcut şi logodna. Cununia religioasă a Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc anul viitor, în Capitală.

Klaus Iohannis, invitat la nunta Simonei Halep 

Simona, care peste două săptămâni va împlini 30 de ani, a trimis 300 de invitații, în principal pentru rude și prieteni, dar și pentru o serie de nume răsunătoare. Printre acestea se numără președintele Klaus Iohannis, și foștii jucători de tenis Ilie Năstase și Ion Țiriac, conform TelekomSport, care mai scrie că sunt șanse mari ca șeful statului să participe la eveniment.