Klaus Iohannis, invitat la cununia Simonei Halep. Măsuri drastice luate de sportivă

Klaus Iohannis, preşedintele României, este invitatul de gală la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc, eveniment programat miercuri, de la 16:00.

14 sept. 2021, 17:37
Klaus Iohannis, invitat la cununia Simonei Halep. Măsuri drastice luate de sportivă

Klaus Iohannis, invitat la cununia Simonei Halep. Din acest motiv, sportiva le-a transmis invitaţilor câteva condiţii drastice.

Klaus Iohannis, invitat la cununia Simonei Halep

Simona Halep şi Toni Iuruc se căsătoresc oficial miercuri, în Constanţa, de la ora 16:00. Petrecerea va fi găzduită de un club din Mamaia, unde naşul lor este unul dintre patroni.La petrecere sunt aşteptaţi peste 300 de invitaţi, în special prieteni, rude şi apropiaţi ai celor doi. Ilie Năstase şi Ion Ţiriac nu pot lipsi de la acest eveniment, însă pe lista invitaţilor este şi preşedintele României, Klaus Iohannis, potrivit Telekom Sport.

Simona Halep și Toni Iuruc au ales naşii pentru nuntă. Cum a reacţionat Stere Halep

Klaus Iohannis, mare pasionat de tenis, a primit invitaţia şi sunt şane foarte mari să-şi facă apariţia. De altfel, Simona Halep a luat câteva măsuri drastice pentru acest eveniment şi le-a transmis celor 300 de invitaţi că nu au voie să vină la petrecere cu telefoane mobile sau cu alte dispozitive de înregistrat. De asemenea, le-a interzis să vină cu cadouri sau cu daruri în bani.

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns în fața ofițerului stării civile! Ce scrie în declarația de căsătorie FOTO

Simona Halep, 29 de ani, se va căsători, miercuri, cu Toni Iuruc, 42 de ani. Anunțul a fost făcut de către sportivă la revenirea în țară după eliminarea de la US Open 2021.