Simona Halep şi-a aflat adversara din „optimi” la Dubai: o conduce cu 6-0 la „directe”. Când se joacă meciul

Simona Halep s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului de la Dubai, după 7-6, 6-4 cu Eugenie Bouchard, şi şi-a aflat adversara cu care va lupta pentru un loc în "sferturi".

19 feb. 2019, 14:41
Simona Halep şi-a aflat adversara din „optimi” la Dubai: o conduce cu 6-0 la „directe”. Când se joacă meciul

Simona Halep va evolua a doua săptămână la rând împotriva jucătoarei ucrainene Lesia Tsurenko, locul 23 WTA, după ce aceasta a trecut, greu, cu scorul de 6-4, 6-7, 6-3, de chinezoaica Lin Zhu, locul 107 WTA, venită din calificări, într-un meci de aproape două ore şi jumătate, din turul al doilea al turneului de la Dubai.

Simona Halep, ANUNŢ ÎNGRIJORĂTOR după victoria cu Eugenie Bouchard. ALERTĂ MAXIMĂ

Simona Halep conduce cu 6-0 în întâlnirile directe cu ucraineanca de 29 de ani, aflată la cea mai bună clasare din carieră.

Săptămâna trecută, Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Lesia Tsurenko, tot în optimile de finală, dar la Qatar Open de la Doha, turneu de categorie Premier.

Simona Halep – Lesia Tsurenko, meci din optimile de finală ale turneului Premier 5 de la Dubai, se va juca miercuri, în jurul orei 10:30. Meciul este al doilea de pe arena centrală, fiind programat după partida Jennifer Brady – Petra Kvitova, care va începe la ora 9:00.