Simona Halep şi-a aflat traseul la US OPEN 2019. Debut contra unei jucătoare din calificări

US OPEN 2019. Simona Halep o va înfrunta în primul tur o jucătoare venită din calificări, iar în turul doi ar putea da peste ucraineanca Katerina Kozlova (25 de ani, 74 WTA). În turul trei, Simona Halep ar putea da peste Sorana Cîrstea (29 de ani, 106 WTA), care debutează cu Katerina Siniakova (23 de ani, 38 WTA) din Cehia.

22 aug. 2019, 16:20
Simona Halep şi-a aflat traseul la US OPEN 2019. Debut contra unei jucătoare din calificări

US OPEN 2019. Simona Halep se află pe aceeași parte de tablou cu canadianca Bianca Andreescu, jucătoare peste care ar putea da în optimile de finală. De asemenea, românca împarte aceeași secțiune de tablou cu jucătoare precum Sloane Stephens, Petra Kvitova, Jelena Ostapenko sau Garbine Muguruza, iarcu una dintre ele s-ar putea duela în „sferturi”.

Simona Halep refuză să joace pentru România în Fed Cup. Motivul invocat de fostul nr. 1 WTA

US OPEN 2019. Serena Williams, aflată pe aceeași parte de tablou cu Ashleigh Barty, favorita 2 a competiției, va juca în primul tur contra Mariei Sharapova. Este, de departe, cel mai tare meci din primul tur al tabloului feminin.

US OPEN 2019. Cu cine joacă celelalte românce: Monica Niculescu – Daiana Yastremska, Mihaela Buzărnescu – Andrea Petkovic,  Sorana Cîrstea – Katerina Siniakova.

US OPEN 2019. Simona Halep este văzută de specialiști cu a doua șansă la câștigarea competiției de pe hard-ul american. Campioana de la Wimbledon are o cotă de 8,00 și e devansată în preferințele bookmakerilor doar de americanca Serena Williams, cu o cotă de 5,50.