SIMONA HALEP şi-a luat o SUPER MAŞINĂ de 70.000 DE EURO. FOTO

Simona Halep, finalista la Roland Garros 2014, a fost prezenta, vineri, la Universitatea Ovidius din Constanta, acolo unde a primit o Diploma de Excelenta si o medalie din partea Rectorului.

RomaniaTV.net
13 iun. 2014, 10:47

Simona Halep a primit statutul de Cadru Didactic Asociat, iar rectorul i-a propus si un job de profesoara full time, la finalul carierei din tenis.

„Sunt emotionata, e un moment foarte frumos pentru mine. Mi-am dorit sa fiu aici la facultate, sa o termin si sa raman aici pe viitor.

Ma bucur sa fiu alaturi de constanteni, este ceva deosebit. O sa pun aceste diplome si medalii in vitrina mea cu trofee de suflet. Nu stiu ce imi rezerva viata, dar imi doresc sa revin aici ca si cadru didactic dupa ce renunt la tenis. Este una din dorintele mele, dar nu stim ce ne rezerva viata, mai am multe lucruri de realizat.

Imi doresc sa castig un turneu de Mare Slem, am fost aproape acum, dar mi-a scapat printre degete as putea spune”, a declarat Simona Halep, citata de sport.ro.

Simona Halep va pleca la un turneu in Olanda, inainte de Wimbledon. In Olanda e favorita numarul 1, iar anul trecut a castigat: „Nu merg la plaja in Constanta, saptamana viitoare am turneu, va trebui sa ma pregatesc ca sa fiu apta”.

Simona Halep a venit la eveniment la volanul noii sale masini, un Range Rover Evoque Sport de 70.000 de euro.