Simona Halep şi Irina Begu joacă vineri la Roland Garros. Programul româncelor, în turul III

Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 6 WTA, şi Irina-Camelia Begu, favorită 25 şi locul 28 WTA, vor juca vineri, de la ora 12.00, în turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

26 mai 2016, 17:46
Simona Halep şi Irina Begu joacă vineri la Roland Garros. Programul româncelor, în turul III

Simona Halep va juca în primul meci al zilei de vineri la Roland Garros, pe terenul Suzanne Lenglen, acolo unde joi Novak Djokovic a obţinut o victorie concludentă, în minimum de seturi, împotriva belgianului Darcis Arena Suzanne Lenglen este mai pe placul româncei, care a recunoscut că a avut dificultăţi de orientare pe Philippe Chatrier în partida de miercuri, jucată împotriva Zarinei Dias, din cauza mărimii arenei.

Simona Halep va juca vineri în premieră împotriva jucătoarei nipone Naomi Osaka, miza fiind calificarea în optimile de finală. „Îmi place să joc în primul meci. Aşa am apoi toată ziua la dispoziţie„, spunea Simona Halep după victoria cu Zarina Dias.

Irina Begu joacă tot de la ora 12.00 şi tot în premieră, împotriva nemţoaicei Annika Beck. Meciul are loc pe terenul 2, unde miercuri seara Begu a dus o bătălie epică împotriva americancei Coco Vandeweghe. A fost cel mai lung meci al anului la fete, o luptă de aproape patru ore, încheiată cu victoria lui Begu, 10-8 în setul decisiv.