Simona Halep și Toni Iuruc au ales naşii pentru nuntă. Cum a reacţionat Stere Halep

Simona Halep și Toni Iuruc se vor cununa civil miercuri, 15 septembrie 2021, la Constanța, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Stere Halep a vorbit foarte frumos despre naşii care îi vor cununa fiica.

14 sept. 2021, 17:03
Simona Halep și Toni Iuruc au ales naşii pentru nuntă. Cum a reacţionat Stere Halep

Simona Halep și Toni Iuruc au ales naşii pentru nuntă. Dani Caramihai și soția acestuia vor fi naşii cuplului, conform lui Stere Halep. „I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc? Domnul Caramihai este un om… Extraordinar! Vor fi alături de noi, mâine, evident”, a declarat Stere Halep pentru Fanatik.

Simona Halep și Toni Iuruc au ales naşii pentru nuntă

Dani Caramihai este cofondator şi director general al clubului Fratelli, în care jucătoarea de tenis va avea petrecerea de cununie. Cunoscut drept „Regele Nopţilor Albe” sau unul dintre cei patru Fratelli, Dani Caramihai a reuşit să construiască un imperiu care îi rotunjeşte veniturile anuale cu circa 10 milioane de euro. Cei patru, mai exact fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu, au înfiinţat businessul cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro.

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns în fața ofițerului stării civile! Ce scrie în declarația de căsătorie FOTO

„Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește… Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații. Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”, a mai spus Stere Halep.

Simona Halep, decizie surpriză înainte de nuntă. Ce nume va purta după căsătorie

Simona Halep, 29 de ani, se va căsători, miercuri, cu Toni Iuruc, 42 de ani. Anunțul a fost făcut de către sportivă la revenirea în țară după eliminarea de la US Open 2021.