Simona Halep, decizie surpriză înainte de nuntă. Ce nume va purta după căsătorie

Simona Halep se mărită. Petrecerea va fi pe 15 septembrie, la clubul Fratelli din Mamaia - Constanţa.

13 sept. 2021, 09:55
Simona Halep, decizie surpriză înainte de nuntă. Ce nume va purta după căsătorie

Simona Halep va deveni cu acte în regulă doamnă Iuruc. Cununia civilă va avea loc în 15 septembrie la Constanţa. La eveniment sunt aşteptaţi 300 de invitaţi, iar petrecerea de după cununie va avea loc la clubul Fratelli din Mamaia – Constanţa. Vor participa doar rudele foarte apropiate şi prietenii.

Citeşte şi: Simona Halep se mărită mai repede decât s-a crezut. Ilie Năstase a dat-o de gol

Nunta dintre Simon Halep și Toni Iuruc este confirmată până la ultimul detaliu, familia sportivei fiind extrem de relaxată în această privință.

Stere Halep, tatăl vedetei, nu are deloc emoții.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep.

Citeşte şi: Stere Halep, ANUNŢ-BOMBĂ despre NUNTA SIMONEI. Cum se înţelege tatăl sportivei cu Toni Iuruc

Conform unor surse Ziare.com, sportiva din Constanța va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep. Astfel, tenismena se va numi Simona Halep – Iuruc. Este o excepţie. De obicei în familiile machedonilor, fetele iau mereu numele soţului.

Nunta Simonei Halep şi a lui Toni Iuruc va avea loc anul viitor, în București.

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani. Divorțat și cu 13 ani mai mare ca tenismena, el a cerut-o în căsătorie în această vară pe sportivă.