Simona Halep și Toni Iuruc, decizie radicală! Unde vor locui cei doi începând din această vară

Simona Halep și Toni Iuruc se vor muta într-o nouă casă. Locuința pe care urmează să o ocupe cei doi se află în cartierul bucureștean Primăverii.

07 mai 2021, 10:25

Simona Halep și Toni Iuruc, decizie radicală! Unde vor locui cei doi începînd din această vară. Simona Halep și Toni Iuruc se vor muta într-o nouă casă. Locuința pe care urmează să o ocupe cei doi se află în cartierul bucureștean Primăverii, scrie Click!.

Simona Halep și Toni Iuruc, decizie radicală

Vila în care urmează să se mute a fost achiziționată în cursul anului trecut. Sportiva se bucură de succes în sector profesional, dar și pe plan personal. Din păcate, nunta a fost amânată din cauza pandemiei, dar acest lucru pare să nu fie deranjant, cu atât mai mult cu cât aceștia se comportă deja ca o familie. În luna noiembrie a anului trecut, iubitul sportivei se transformase într-un adevărat şef de şantier, fiind zilnic prezent lângă muncitorii care încercau să-i dea construcţiei faţa dorită.

Simona Halep şi Toni Iuruc, probleme în paradis! Ce se întâmplă cu nunta

„S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare. Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vr întâmpla anul viitor, mai ales că ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment, înainte. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”, a spus o sursă apropiată de cei doi.