Simona Halep şi Toni Iuruc, probleme în paradis! Ce se întâmplă cu nunta

Simona Halep şi Toni Iuruc sunt mai fericiţi ca niciodată şi, în curând, îşi vor uni destinele. Surse din anturajul familiei Simonei au declarat că relația dintre Toni și familia Simonei s-a îmbunătățit simțitor în ultimele luni.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 12:46

Cei doi au amânat de câteva ori anunțarea logodnei oficiale. Simona Halep a discutat cu membrii familiei sale despre faptul că Toni Iuruc îi va fi viitorul soț. Iniţial, membrii familiei Simonei nu ar fost foarte încântaţi de faptul că ea se iubește cu un bărbat care a mai fost căsătorit. În cele din urmă, se pare că aceştia au cedat în fața dorinței fetei, scrie Wowbiz,.

Simona a vorbit cu părinții ei, singurele persoane de părerea cărora chiar ține cont. Iar ea le-a spus că ea chiar îl iubește pe Toni Iuruc. În acel moment, tatăl Simonei i-a spus clar că el nu are nicio problemă să fie cu Toni și că, dacă se iubesc, ar fi cazul să facă nuntă. Iar Simona a spus că abia așteaptă”, a dezvăluit un apropiat al familiei Simonei Halep. 
 
 

Vor face nunta cât de repede va fi posibil, cum se vor mai liniști lucrurile cu privire la coronavirus, cum se va permite că o petrecere să aibă mai mulți oameni. Se iubesc, nu văd viitorul unul fără celălalt. Iar Simona Halep este mai fericită ca niciodată de când sunt împreună. Așa că, acum, urmează să anunțe logodna, cât de repede. Iar apoi, probabil, la câteva luni după, se va organiza și nunta, așa cum prevăd și tradițiile machedonești. Pentru că Simona și familia ei doresc să organizeze nunta conform tradiției, iar asta înseamnă că va fi multă lume la eveniment”, a mai spus sursa citată.

Simona îşi doreşte un copil cu Toni

Se pare că, înainte de a-l cunoalte pe Toni, subiectul „copii” era unul despre care să-i facă plăcere să discute. Lucrurile s-au schimbat, însă.

Ea, înainte de Toni, era stresată când venea vorba despre întemeierea unei familii. Este visul ei din copilărie, și-a dorit întotdeauna să se vadă în rol de soție și de mamă. Acum, de când e cu Toni, știe că i se va îndeplini visul și, probabil de aceea, este mult mai relaxată. Iar asta se vede și când vine vorba de sport, de performanță, reușește să între în teren mai relaxată și mai focusată ca oricând. Probabil de aceea va avea, acum, în următoarea perioadă, și performanțe de ținut minte. Vor să aibă trei copii”, a mai spus sursa despre relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc, potrivit www.wowbiz.ro.