Simona Halep şi Toni Iuruc fac cununia civilă. Cum s-au îmbrăcat Tania şi Stere Halep FOTO

Simona Halep şi Toni Iuruc se cunună civil, miercuri, începând cu ora 16:00, la Constanţa, alături de cei mai importanți oameni din viața lor. Primii care au pornit către local au fost părinții sportivei, Tania şi Stere Halep.

15 sept. 2021, 16:05
Simona Halep şi Toni Iuruc fac cununia civilă. Cum s-au îmbrăcat Tania şi Stere Halep FOTO

Simona Halep şi Toni Iuruc fac cununia civilă. Tatăl și mama Simonei Halep au plecat de acasă puțin după ora 15:00, foarte emoţionaţi în cea mai importantă zi a fiicei lor. Tania Halep a îmbrăcat un costum crem din două piese, sacou și fustă, în timp ce soțul ei, Stere Halep, a purtat un costum negru, simplu, dar foarte elegant.

Simona Halep şi Toni Iuruc fac cununia civilă

„Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții ca fiecare mamă, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă odată”, a spus mama Simonei Halep înainte de cununia fiicei sale, pentru Libertatea.

Simona Halep și Toni Iuruc au ales naşii pentru nuntă. Cum a reacţionat Stere Halep

Simona Halep și Toni Iuruc au ales naşii pentru nuntă. Dani Caramihai și soția acestuia vor fi naşii cuplului, conform lui Stere Halep. „I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc? Domnul Caramihai este un om… Extraordinar! Vor fi alături de noi, mâine, evident”, a declarat Stere Halep. Aproape 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile, programată la ora 16:00, după care va urma o petrecere la un local de lux din stațiunea Mamaia. Dan Bittman, Loredana Groza şi Pindu sunt printre cei care vor întreține atmosfera la petrecere.


loading...