Simona Halep, PRIMA DECLARAŢIE după calificarea în SEMIFINALE la ROLAND GARROS

Simona Halep a declarat că a fost o zi perfectă pentru ea, miercuri, după ce s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, o premieră pentru ea.

RomaniaTV.net
04 iun. 2014, 19:56
Simona Halep, PRIMA DECLARAŢIE după calificarea în SEMIFINALE la ROLAND GARROS

„Am jucat foarte rapid, foarte agresiv. A fost o zi perfectă pentru mine. Am încercat să deschid unghiurile, să joc mingea foarte rapid şi să stau aproape de linia de fund. Mă simt bine, îmi simt bine jocul şi sunt pregătită pentru următorul meci”, a declarat Simona Halep (4 WTA), citată de site-ul oficial al competiţiei pariziene, după victoria din sferturi, 6-2, 6-2 cu rusoaica Svetlana Kuzneţova.

„Am jucat bine şi m-am ţinut de planul de joc. A fost un meci bun şi sunt foarte fericită că voi juca în semifinale la Paris”, a adăugat Simona, a patra favorită a turneului, dar principalul cap de serie rămas în cursă.

Kuzneţova, câştigătoarea Openului Franţei în 2009, a afirmat că Halep „joacă un tenis foarte inteligent. Nu încearcă să fie mai puternică decât tine, dar se foloseşte foarte bine de viteză”, precizând că nu e treaba ei să spună dacă Simona poate câştiga turneul.

Simona Halep va juca în semifinale cu Andrea Petkovic (Germania/N. 28), aflată şi ea la prima semifinală de Grand Slam.