Simona Halep simte finalul carieriei. „O să-mi fie mai greu să revin acolo unde am fost”

Simona Halep a declarat, vineri, la plecarea la Moscova pentru participarea la Kremlin Cup, că îi este greu să se gândească la un trofeu în acest moment, deoarece nu a jucat mult în 2021.

15 oct. 2021, 17:11
Simona Halep simte finalul carieriei. „O să-mi fie mai greu să revin acolo unde am fost”

Simona Halep simte finalul carieriei. Fostul lider WTA a declarat, vineri, la plecarea la Moscova pentru participarea la Kremlin Cup, că îi este greu să se gândească la un trofeu în acest moment, deoarece nu a jucat mult în 2021, ea menţionând că sper să câştige „nişte meciuri”. Kremlin Cup, turneu de categorie WTA 500, este programat în perioada 18-24 octombrie.

Simona Halep simte finalul carieriei

„Am reuşit să mă odihnesc, am dormit destul de bine, m-am şi antrenat. Sper, totuşi, să câştig nişte meciuri. E greu să mă gândesc la trofeu acum, pentru că n-am jucat foarte mult anul acesta, ritmul meu nu este la un nivel ridicat. Muncesc zi de zi, dar cu siguranţă o să-mi fie mai greu să revin acolo unde am fost. Îmi place foarte mult Moscova. Avem voie doar să ieşim la plimbare, nu avem voie să mergem în altă parte. Dar şi aşa sunt foarte emoţionată şi cu multă plăcere merg la Moscova”, a spus Simona Halep.

Schimbare de look pentru Simona Halep! Cum arată după vizita la salonul de înfrumusețare FOTO

Petrecere în familie

Simona Halep a trecut peste eliminarea rapidă de la Indian Wells. Mai întâi, a fost surprinsă de Toni Iuruc la întoarcerea în ţară. „Nu pot să spun că sunt mulțumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Știam că va fi un sfârșit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă și abia aștept să mă întorc pe teren la antrenamente”, a spus tenismena la întoarcea în țară. De la București, sportiva a plecat rapid la Constanța, alături de soțul ei, Toni Iuruc, pentru a fi alături de nepoata sa, Tania, care a împlinit 5 ani. Micuța a fost sărbătorită în familie, iat Simona Halep a părut foarte fericită alături de ea!