SIMONA HALEP s-a calificat în optimi la US OPEN şi o va întâlni pe Carla Suarez Navarro

SIMONA HALEP s-a calificat în optimi la US OPEN, după ce a învins-o cu emoţii pe Timea Babos, într-un meci de trei seturi disputat sâmbătă seară. În faza următoare a competiţiei, Halep o va întâlni pe Carla Suarez Navarro.

RomaniaTV.net
03 sept. 2016, 11:58
SIMONA HALEP s-a calificat în optimi la US OPEN şi o va întâlni pe Carla Suarez Navarro

SIMONA HALEP – TIMEA BABOS. Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA, s-a impus cu scorul de 6-1, 2-6, 6-4 în faţa sportivei maghiare Timea Babos, locul 34 WTA şi cap de serie numărul 31.

Simona Halep a câştigat lejer primul set, cu 6-1, dar în setul al doilea ceea ce putea părea un meci uşor s-a complicat serios. Cele două sportive au mers cap la cap în primele patru game-uri, iar apoi jucătoarea maghiară a găsit un ritm imposibil de dejucat de Simona şi a câştigat patru game-uri la rând, ducând meciul în setul decisiv.

Şi setul al treilea a început prost pentru Halep, care şi-a pierdut serviciul, însă ulterior a reuşit să ţină aproape de Babos şi să facă şi ea un break pentru a egala. Pe final, Simona Halep a reuşit să se concentreze suficient de bine încât să nu mai facă foarte multe greşeli neforţate şi să poată profita de erorile Timeei Babos pentru a obţine calificarea în optimi.

SIMONA HALEP – TIMEA BABOS. Simona Halep a mai învins-o de două ori pe Babos în tot atâtea meciuri disputate cu ea: scoruri 7-5, 6-1, în sferturile de finală ale turneului de la Bucureşti, în 2013, şi 6-4, 6-0, în optimi la Guangzhou, în 2015.

Simona Halep s-a calificat în turul 3 după ce s-a impus în două seturi în meciul cu Lucie Safarova, scor 6-3, 6-4. Partida n-a fost atît de ușoară precum o arată scorul. Cehoaica i-a pus mari probleme numărului 5 mondial, însă Simona s-a concentrat și a evitat momentele de nervozitate şi, implicit, o scădere în joc.

SIMONA HALEP o va întâlni în optimi la US Open pe Carla Suarez Navarro, care a trecut în turul al treilea de Elena Venina, scor 6-4, 6-3