Simona Halep, transformare radicală înainte de audierile la TAS. Cum arată fostul lider WTA după ultima vizită la esteticiană FOTO

Simona Halep (32 de ani), dubla campioană de Grand Slam, se pregătește intens pentru audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, programate în perioada 7-9 februarie. Sportiva vrea să impresioneze nu doar cu dovezile pregătite alături de avocați, ci și cu un nou look impecabil.

05 feb. 2024, 10:55

Simona Halep, transformare radicală înainte de audierile la TAS. Cu doar trei zile înaintea audierilor, Simona Halep a luat decizia de a vizita cabinetul Valeriei Dafinoiu din București. Vedeta și esteticiana au pozat împreună în salon, dezvăluind o stare de spirit excelentă a sportivei în această perioadă tensionată.

Simona Halep, suspendată pentru patru ani pentru presupuse încălcări ale regulamentului anti-doping, își dispută apelul în fața TAS. Audierile vor reprezenta un moment crucial în cariera sa, iar sportiva este hotărâtă să se prezinte sub toate aspectele în fața tribunalului independent.

„Curtea de Arbitraj pentru Sport a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7 și 9 februarie 2024. Mă bucur că am posibilitatea de a-mi demonstra nevinovăția în fața unui tribunal independent. Mulțumesc!”, a transmis Simona Halep.

Citeşte şi: Simona Halep, trei strategii de apărare la TAS. Cum vrea să scape fostul lider WTA de suspendarea pentru dopaj

Pe de altă parte, Mihai Rusu exprimă îngrijorări cu privire la șansele Simonei Halep de a fi achitată, declarând că sportiva nu s-a arătat dispusă la dialog cu instituțiile de control anti-doping și a atacat în mod constant moralitatea acestora. „99% sunt șanse să nu fie achitată. TAS-ul de obicei confirmă deciziile primelor instanțe! Ea a atacat întotdeana, frontal, aceste instituții de control anti-doping, încât nu are circumstanțe atenuante să i se reducă din pedeapsă. Din contră, dacă le-a atacat, înseamnă ca va fi pedeapsa aceea de patru ani de zile. Deci ea nu s-a arătat dispusă la un dialog cu aceste instituții și chiar să recunoască că a greșit. Ea atacă moralitatea și funcționalitatea acestor instituții care dirijează tot sportul din lume!”, a declarat fostul coleg al lui Ilie Năstase, actualmente antrenor în Germania, pentru ProSport.