SIMONA HALEP, traseu dificil la Miami Open. Jelena Jankovic în turul 3, Serena în semifinale

Simona Halep va participa săptămâna aceasta la un nou turneu puternic din circuitul WTA, Miami Open (5,38 milioane dolari), care va începe marţi în Florida. La fel ca la Indian Wells, Simona Halep este calificată direct în turul secund

23 mart. 2015, 10:43
SIMONA HALEP, traseu dificil la Miami Open. Jelena Jankovic în turul 3, Serena în semifinale

Simona Halep este a treia favorită la Miami Open, un nou turneu din categoria Premier Mandatory, al doilea al anului, după cel de la Indian Wells. Simona nu a participat anul trecut la această competiţie, însă acum va fi prezentă la start, direct în turul al doilea.

Citeşte şi SIMONA HALEP a câştigat cel mai GREU trofeu al carierei. Reacţie genială după partidă VIDEO

Potrivit tragerii la sorţi, Simona o va întâlni pre învingătoarea dintre cehoaica Nicole Vaidisova şi o jucătoare din calificări, iar potenţială adversară în turul al treilea ar urma să-i fie Camila Giorgi, din Italia. Pentru Simona Halep situaţia tinde să se complice din optimi, când ar putea-o întâlni pe Jelena Jankovic, pe care a învins-o în finala de duminică, sau pe italianca Flavia Penetta, învingătoarea din 2014 de la Indian Wells.

Mai multe jucătoare importante vin în faza sferturilor pe traseul Simonei Halep, între care Eugenie Bouchard sau Lucie Safarova, în timp ce în semifinale ar avea programat meci, la fel ca la Indian Wells, cu Serena Williams.

Citeşte şi SIMONA HALEP, cea mai bună jucătoare din 2015. E pe locul 1 în ierarhia WTA Race

Tot la Miami Open, Monica Niculescu întâlneşte în primul tur o americancă, pe Shelby Rogers, urmând ca în turul secund să o întâlnească pe Serena Williams, care a eliminat-o tot în turul doi, săptămâna trecută, la Indian Wells. În schimb, Irina Camelia Begu este calificată direct în turul doi, unde va juca împotriva învingătoarei dintre Natalia Vihlianţeva (Rusia) şi Tereza Smitkova (Cehia). Adversara Irinei din turul trei ar fi poloneza Agnieszka Radwanska.

Sorana Cârstea a primit un wild-card din partea organizatorilor la Miami Open şi va juca împotriva americancei Christina McHale. În calificările de la Miami Open se află Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu.

Citeşte şi SIMONA HALEP s-a certat cu antrenorul în timpul finalei. Dialog halucinant între cei doi VIDEO