SIMONA HALEP, probleme înainte de meciul cu Maria Sharapova de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2015

SIMONA HALEP TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep are o mare problemă înaintea meciului cu Maria Sharapova, de marţi, din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor 2015 din Singapore.

26 oct. 2015, 06:31
SIMONA HALEP, probleme înainte de meciul cu Maria Sharapova de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2015

SIMONA HALEP TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep a marturisit ca nu stie daca va mai continua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill. Intelegerea expira dupa Turneul Campioanelor 2015, insa partile nu au ajuns momentan la un acord pentru prelungire.

CITEŞTE ŞI SIMONA HALEP, prima victorie la TURNEUL CAMPIOANELOR 2015: 6-0, 6-3 cu FLAVIA PENNETTA

„Chiar nu stiu daca voi continua alaturi de Darren Cahill dupa acest turneu. Imi este imposibil sa spun asta”, a afirmat Simona Halep intr-o conferinta de presa.

Simona Halep este antrenata de Darren Cahill prin intermediul unui program al companiei Adidas, care va fi insa oprit dupa Turneul Campioanelor 2015. Darren Cahill este un antrenor extrem de scump, aflat sub contract cu postul american ESPN, unde este analist. Acesta este si motivul care ingreuneaza negocierile, tariful australianului fiind de peste un milion de dolari pe an.

CITEŞE ŞI TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Reacţii INCREDIBILE în presa internaţională după victoria SIMONEI HALEP

Simona Halep a castigat prima partida din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor 2015, scor 6-0, 6-3, in fata italiencei Flavia Pennetta (locul 8 WTA). Simona Halep o va intalni in urmatorul meci din grupa pe rusoaica Maria Sharapova. Partida Simona Halep Maria Sharapova se va dispzuta, marti, la o ora ce nu a fost inca stabilita.