Simona Halep, ultima vacanţă cu Toni Iuruc pe Insula Mykonos. Soţul apare în puţine poze

Campiona noastră a ales să se relaxeze pe Insula Mykonos și a împărtășit câteva ipostaze absolut superbe de acolo și cu fanii ei de pe Instagram. De fapt, se pare că a fost ultima încercare de împăcare cu Toni Iuruc.

07 sept. 2022, 16:01

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc după ce au avut o ultimă vacanţă împreună în această vară. Cei doi și-au ales ca destinație de vacanță exclusivista insulă grecească Mykonos, renumită pentru abundența de vedete care merg acolo, dar și pentru viața de noapte spectaculoasă.

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la notar! Motivul despărțirii + ce se întâmplă cu averea campioanei FOTO

Din vechea Eladă, jucătoarea de tenis a publicat mai multe poze din concediu, alături de care a scris: „Baterii încărcate”.  Patrick Mouratoglou, antrenorul francez de origine greacă al sportivei, i-a răspuns printr-un scurt comentariu: „Extrem de meritat!!!!”.

Povestea tristă de dragoste a Simonei Halep! Cum l-a cunoscut pe Toni Iuruc, bărbatul pe care familia ei nu l-a vrut niciodată! Cât de fericiţi pozau în public, iar acum şi-a sters şi pozele cu el de pe Instagram

Potrivit PROSPORT.RO, mariajul dintre Simona Halep și Toni Iuruc va deveni, peste doar câteva ore, istorie. Deși aveau programată cununia religioasă pe 13 noiembrie, la Sinaia, în cuplu au apărut anumite tensiuni, iar evenimentul a fost anulat.

Mai mult, Simona Halep și Toni Iuruc vor divorța! Cel mai probabil în cursul zilei de joi, cei doi vor merge la notar și, în prezența avocaților, vor semna actele. Interesant este că separarea va fi pe cale amiabilă și nu va exista partaj, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au afișat prima dată în public în 2019, la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, când românca a câștigat trofeul. Din acel moment, sportiva nu s-a mai ferit să apară alături de afacerist, care a însoțit-o la aproape toate turneele de tenis. Ulterior, au fost fotografiați în mai multe rânduri la Mamaia.

Simona Halep este cea mai importantă jucătoare de tenis din istoria România. Fost lider mondial, constănțeanca a câștigat de-a lungul carierei 23 de turnee WTA, printre care două de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon, dar și Rogers Cup, în 2016.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)