Simona Halep, UMILITĂ în presa din America. CUM este catalogată de ESPN

Simona Halep este gata pentru meciul cu Maria Sharapova, de la Turneul Campioanelor 2015, unde este favorita nr. 1. Jurnaliştii americani au avut o reacţie arogantă la adresa Simonei Halep.

27 oct. 2015, 06:27
Simona Halep, UMILITĂ în presa din America. CUM este catalogată de ESPN

Simona Halep, nr. 2 WTA, este favorita principală la Turneul Campioanelor 2015, dar ESPN nu recunoaste acest statut, numind-o pe romanca „lidera celorlalte”. Postul de televiziune american considera ca singura jucatoare care are dreptul sa fie multumita in acest an este Serena Williams, absenta de la Turneul Campioanelor 2015.

CITEŞTE ŞI SIMONA HALEP MARIA SHARAPOVA. LIVE VIDEO de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2015

„Lidera celorlalte din Singapore este Simona Halep, care a ajuns in varful carierei, insa nu a avut un sezon complet bun. Dupa ce a ajuns in finala la Roland Garros in 2014, romanca in varsta de 24 de ani a obtinut cea mai buna performanta la un Grand Slam in 2015 la US Open, in semifinale. In schimb, ea a avut tendinta de a cadea constant in fata unor adversare slabe. A castigat trei titluri, inclusiv la Indian Wells, dar asta nu inseamna mult pentru cineva in pozitia impunatoare pe care o detine”, este parerea ESPN.

Simona Halep si Maria Sharapova, al doilea meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor 2015, se joaca, marti, de la ora 13:30.