SIMONA HALEP, un car de nervi: Am obosit să vorbesc despre asta!

SIMONA HALEP a avut o reacţie nervoasă, la conferinţă de presă de după partida pierdută cu Garbine Muguruza, în cadrul întâlnirii de Fed Cup, dintre România şi Spania.

09 feb. 2015, 06:52
SIMONA HALEP, un car de nervi: Am obosit să vorbesc despre asta!

SIMONA HALEP a răbufnit în faţa ziariştilor în momentul în care a fost întrebată despre colaborarea cu antrenorul suedez Thomas Hogstedt. Cu toate că nu a oferit un răspuns clar, Simona Halep a lăsat să se înţeleagă că a încetat colaborarea cu fostul antrenor al Mariei Sharapova.

Am obosit să vorbesc despre subiectul asta şi să răspund la întrebarea asta. Am tot vorbit în ultimele săptămâni, dar toată lumea continuă să mă întrebe. Voi vedea ce voi face. Momentan am echipa mea, cu Victor (Ioniţă – n.red.) antrenor, şi o să merg cu această echipa la toate turneele„, a spus Simona Halep.

Citeşte şi ROMANIA – SPANIA 3-2: Halep şi compania vor juca play-off pentru GRUPA MONDIALĂ a Fed Cup

Simona Halep şi Thomas Hogstedt au semnat un contract de colaborare valabil pentru cele trei turnee la care jucătoarea noastră a participat în luna ianuarie: Shenzen (turneu câştigat de Halep), Sydney (abandon), Australian Open (sferturi de finală).