Simona Halep, analizată de o LEGENDĂ a TENISULUI MONDIAL. „Dacă nu schimbă asta, nu va câştiga nimic!”

Chris Evert, câştigătoare a 18 turnee de Grand Slam, a vorbit despre posibilitatea ca Simona Halep să-i calce pe urme.

24 aug. 2017, 13:29
Simona Halep, analizată de o LEGENDĂ a TENISULUI MONDIAL. „Dacă nu schimbă asta, nu va câştiga nimic!”

Chris Evert, care este o fana declarata a Simonei Halep, spune ca romanca nu-si va indeplini obiectivele cat timp nu-si va schimba atitudinea.

„Simona Halep a fost putin dezamagitoare in aceasta vara. A avut acel avantaj in finala de la Roland Garros si a lasat trofeul sa-i scape din mana, cu siguranta. Singurul lucru care ma dezamageste la ea este capacitatea de a lupta. Pare pur si simplu ca nu lupta in meciurile mari din ultima perioada, iar lucrul acesta se intampla si in trecut. Pana nu-si va recapata spiritul de luptatoare, nu va castiga un Grand Slam si nici nu va ajunge pe primul loc in clasamentul WTA. Daca nu schimba atitudinea, nu se va intampla nimic cu ea”, a spus Chris Evert, citata de Tennis Now.

SIMONA HALEP US OPEN. Simona Halep, gata de o dublă lovitură: LOCUL 1 WTA şi primul GRAND SLAM

Americanca s-a declarat o fana a Simonei Halep, dar spune ca nu poate trece cu vederea lipsa de atitudine: „Simona Halep are jocul! Ii iubesc jocul! Loveste mingea curat, probabil va castiga 75% din schimburile de pe fund. Se misca superb, ii iuebsc jocul, singura problema e atitudinea care trebuie schimbata”.

Simona Halep va participa, incepand de luni, la US Open, unde este a doua favorita la castigarea trofeului.