Simona Halep va dona 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia. L-a enervat de 10 ori pe Darren Cahill

Simona Halep a anunţat că l-a enervat de zece ori pe Darren Cahill în timpul meciului disputat, marţi, cu Ajla Tomljanovic, astfel că va dona 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia. Pentru victoria din optimile de finală ale turneului de la Adelaide, Simona Halep a încasat 22.400 de dolari.

14 ian. 2020, 12:14
Simona Halep va dona 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia. L-a enervat de 10 ori pe Darren Cahill

Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care donează bani pentru victimele incendiilor din Australia, însă dacă majoritatea vor contribui în urma aşilor de la meciuri, românca va da bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill. 

Simona Halep începe 2020 cu victorie. Prima reacţie după ce a trecut de Ajla Tomljanovic la Adelaide

„Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Acum, a venit momentul primului meci.

„După puţin timp (bine, mult) de dezbatere cu echipa mea, sunt bucuroasă să anunţ că donez 2.000 de dolari pentru victimele incendiilor, deoarece l-am enervat de numai zece ori pe Darren în timpul meciului de azi. Nu e un început rău, nu-i aşa?”, a anunţat Simona Halep.


loading...