SIMONA HALEP – AJLA TOMLJANOVIC 6-4, 7-5 în turul doi la Adelaide. Urmează un meci de foc!

Simona Halep s-a calificat, marţi, în turul al treilea al turneului de la Adelaide, dotat cu premii de 848.000 USD, după ce a trecut cu 6-4, 7-5 de Ajla Tomljanovic. Simona Halep o va întâlni în turul al treilea pe Aryna Sabalanka, învingătoare în faţa lui Su-Wei Hsieh cu 5-7, 6-1, 7-5, sau pe Bernarda Pera.

14 ian. 2020, 09:26
SIMONA HALEP – AJLA TOMLJANOVIC 6-4, 7-5 în turul doi la Adelaide. Urmează un meci de foc!

Simona Halep a fost jucătoarea mai agresivă în primul set şi și-a arătat intențiile agresive încă din startul partidei, încercând să imprime adâncime loviturilor sale. Stilul ofensiv a incomodat-o pe Ajla Tomljanovic, care a greșit în momentele în care s-a aflat sub presiune. Setul secund a început foarte bine pentru Simona Halep, care s-a distanțat rapid la 2-0. Australianca n-a abandonat însă lupta și a reușit să echilibreze soarta manșei. În următoarele momente din meci, cele două și-au menținut serviciile, iar soarta setului s-a scris în prelungiri. Halep a condus cu 6-5, a pus presiune pe Tomljanovic, iar eforturile noastre au dat roade, reușind să facă break-ul ce s-a dovedit a fi decisiv.

SIMONA HALEP AJLA TOMLJANOVIC LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) intră în competiţie direct în turul doi al întrecerii din Australia. Ajla Tomljanovic (26 de ani, locul 52 WTA), a ajuns în runda a doua după ce a trecut de Yulia Putintseva (Kazahstan), cu 7-6, 6-2. DIGI SPORT transmite, marţi, de la ora 10:00, SIMONA HALEP AJLA TOMLJANOVIC LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP AJLA TOMLJANOVIC LIVE STREAM VIDEO ONLINE. SIMONA HALEP şi AJLA TPMLJANOVIC s-au întâlnit până acum de două ori, românca ieşind învingătoare de fiecare dată: în 2018, la Cincinnati, în turul secund, cu 4-6, 6-3, 6-3, şi anul trecut în primul tur la Roland Garros, cu 6-2, 3-6, 6-1. Simona Halep va juca, marți, cu  Ajla Tomljanovic, în turul doi al turneului de la Adelaide. SIMONA HALEP AJLA TOMLJANOVIC începe la ora 10:00 şi este LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORT.

SIMONA HALEP AJLA TOMLJANOVIC LIVE STREAM VIDEO ONLINE. „Sunt încântată să fiu aici și sunt pregătită pentru meciul de simplu de marți. Nu e niciodată ușor, dar sunt gata pentru bătălii dificile în acest an. Fiind primul turneu, sunt conștientă că va fi puțin mai greu, dar la fel este pentru toată lumea. Nu sunt foarte relaxată, să fiu sinceră. Sunt puțin stresată pentru că am muncit foarte mult în cantonament. Am venit în Adelaide cu 10 zile înainte, iar acesta este un lucru benefic. Pot spune că am și eu așteptări mai mari de la mine acum, simt presiunea. Trebuie să joc deoarece am nevoie de meciuri, iar apoi să mă detensionez, așa cum am făcut în ultimii doi ani”, a spus Simona Halep despre meciul cu Ajla Tomljanovic.

SIMONA HALEP AJLA TOMLJANOVIC LIVE STREAM VIDEO ONLINE. „Cand am aflat ca o voi intalni pe Simona Halep am zis wow, ok, Halep, insa sunt pregatita de aceasta provocare. Imi doresc meciuri de acest gen, impotriva jucatoarelor de top. Sustinerea fanilor poate fi o presiune pozitiva sau negativa, dar eu prefer sa o vad ca fiind cel mai bun lucru posibil. Tot ce trebuie sa fac este sa intru pe teren si sa lupt”, a spus Ajla Tomljanovic inaintea meciului cu Simona Halep.

SIMONA HALEP AJLA TOMLJANOVIC LIVE STREAM VIDEO ONLINESimona Halep va juca, marți, cu  Ajla Tomljanovic, în turul doi al turneului de la Adelaide. SIMONA HALEP AJLA TOMLJANOVIC începe la ora 10:00 şi este LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGI SPORTSimona Halep și Ajla Tomljanovic s-au mai întâlnit de două ori, românca impunându-se de fiecare dată. DIGI SPORT transmite, marţi, de la ora 10:00, SIMONA HALEP AJLA TOMLJANOVIC LIVE STREAM VIDEO ONLINE.