SIMONA HALEP va fi nr. 1 mondial până la sfârşitul anului. Previziune de excepţie a italienilor

SIMONA HALEP va ocupa locul 1 în clasamentul jucătoarelor de tenis până la sfârşitul anului 2014. Acesta este pronosticul jurnaliştilor italieni de la OK Tennis, care explică de ce consideră că românca va deveni cea mai bună jucătoare a lumii.

22 iul. 2014, 14:56
SIMONA HALEP va fi nr. 1 mondial până la sfârşitul anului. Previziune de excepţie a italienilor

SIMONA HALEP este mare favorită la ocuparea poziţiei de lideră a tenisului mondial până la sfârşitul acestui an, jurnaliştii italieni de la OK Tennis fiind de părere că ea le poate depăşi în următoarele luni pe Na Li şi Serena Williams.

Cea mai serioasă candidată la primul loc este Simona Halep. Românca a ajuns pe locul 3, a jucat în prima finală de Grand Slam şi, spre deosebire de Eugenie Bouchard, a făcut puţini paşi greşiţi în turneele mai mici. Întotdeauna a dat totul, ajungând cât de departe a putut la fiecare turneu. Dacă va continua aşa şi pe ciment va ajunge serios şi meritat la ţintă, iar WTA îşi va găsi nouă regina„, scriu italienii, citaţi de ziare.com.

Citeşte şi Simona Halep se menţine pe locul 3 în clasamentul WTA

De asemenea, italienii au explicat de ce Na Li, Petra Kvitova şi Maria Sharapova, jucătoare care au câştigat turnee de Grand Slam în acest an, nu pot aspira la primul loc.

Na Li a câştigat Australian Open, dar apoi a fost eliminată rapid la Roland Garros şi Wimbledon. Sharapova şi-a revenit şi a câştigat la Madrid şi Roland Garros, însă jocul ei nu a convins niciodată. Kvitova are un talent imens, dar este inconstanţă şi e, practic, imposibil, să ajungă pe primul loc„, scrie sursa citată.

Cât despre Serena Williams, ea a pierdut multe puncte în acest an, astfel că italienii sunt de părere că SIMONA HALEP va ajunge numărul 1 în lume în următoarele luni.

Citeşte şi VICTORIE! SIMONA HALEP-ROBERTA VINCI 6-1, 6-3 în FINALA Bucharest Open