VICTORIE! SIMONA HALEP-ROBERTA VINCI 6-1, 6-3 în FINALA Bucharest Open

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO. Simona Halep şi Roberta Vinci, LIVE VIDEO de la ora 17:30,  joacă, duminică, finala BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. SIMONA HALEP - ROBERTA VINCI se joacă pe terenul central de la Arenele BNR şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO.

13 iul. 2014, 16:09
VICTORIE! SIMONA HALEP-ROBERTA VINCI 6-1, 6-3 în FINALA Bucharest Open

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO. Simona Halep şi Roberta Vinci. LIVE VIDEO de la ora 17:30, s-au mai întâlnit de cinci ori. Simona Halep s-a impus de trei ori, iar Roberta Vinci, de două ori.

SIMONA HALEP – ROBERTA VINCI LIVE VIDEO

Simona Halep face game, set şi meci: 6-3

Roberta Vinci nu se lasă: 5-3

Simona Halep face spectacol: 5-2

Simona Halep, încă un break: 4-2

Simona Halep este de neoprit: 3-2

Simona Halep face şi un break: 2-2

Simona Halep revine cu un game la zero: 1-2

Roberta Vinci mai face un game: 0-2

Roberta Vinci începe cu break setul doi: 0-1

Simona Halep, al treilea break: 6-1

Simona Halep, încă un game: 5-1

Simona Halep, un nou break: 4-1

Simona Halep face game la zero: 3-1

Roberta Vinci câştigă primul său game, deşi Simona Halep a avut o minge de break: 2-1

Simona Halep câştigă şi serviciul: 2-0

Simona Halep începe excelent cu un break: 1-0

ora 17,40: Nadia Comăneci este în tribună şi o încurajează pe Simona Halep

ora 17,35: Simona Halep a câştigat tragerea la sorţi şi a ales primrea. Roberta Vinci începe la serviciu

ora 17,30: Simona Halep şi Roberta Vinci au ieşit pe teren. Atmosferă superbă la Arenele BNR

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO. Simona Halep şi Roberta Vinci, LIVE VIDEO de la ora 17:30, vor juca, duminică, finala BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. SIMONA HALEP – ROBERTA VINCI se joacă pe terenul central de la Arenele BNR şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP a reușit primul succes în 2012, la Barcelona, în optimile de finală, cu 6-1, 6-3, câștigând de două ori anul trecut, în optimile de finală la Roma, cu 6-4, 6-2, și în optimile de finală la s-Hertogenbosch, cu 6-0, 6-1.

ROBERTA VINCI a obţinut cele două victorii la Paris, în primul tur, în 2012, cu 6-4, 6-4, și în 2013, cu 6-0, 6-3.

Ultimul meci SIMONA HALEP – ROBERTA VINCI:

Simon Halep, nr. 3 WTA şi favorita nr. 1 la BRD Bucharest Open, s-a calificat în finala turneului WTA de la București, BRD Bucharest Open după ce a învins-o, în semifinale, pe Monica Niculescu, în trei seturi, cu 6-2, 4-6, 6-1.

Simona Halep (22 de ani) are în palmares șapte titluri WTA (Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia — 2013, Doha — 2014) și a mai jucat cinci finale (Fes — 2010, 2011, Bruxelles — 2012, Madrid, Roland Garros — 2014).

Roberta Vinci, nr. 24 WTA şi favorita nr. 2 la BRD Bucharest Open, a trecut în semifinale, scor 6-1, 6-3 de Kristina Kucova (Slovacia).

Roberta Vinci (31 de ani) are în palmares 9 titluri WTA, aceasta fiind prima sa finală de simplu din 2014. Ultimul titlu de simplu a fost cucerit anul trecut la Palermo, dar italianca a câștigat săptămâna trecută titlul la Wimbledon în proba feminină de dublu, alături de compatrioata sa Sara Errani.

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO. Declaraţie Simona Halep

Simona Halep a declarat ca finala de duminica, in care o va intalni pe italianca Roberta Vinci, va fi mai usoara din punct de vedere al stilului de joc.

„In finala va fi dificil pentru ca si Roberta Vinci joaca tot slice pe rever. Stiu cum joaca Roberta Vinci si stiu la ce sa ma astept. Ultima oara pe zgura, la Roma, am avut un meci strans cu ea. Trebuie sa fiu agresiva, sa termin fiecare punct repede si sper sa fiu si fizic bine. Nu pot sa spun ca sunt favorita, am doar avantajul ca publicul, familia si prietenii sunt alaturi de mine. Va fi o finala de care ma voi bucura”, a declarat Simona Halep. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO. Simona Halep şi Roberta Vinci, LIVE VIDEO de la ora 17:30, vor juca, duminică, finala BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. SIMONA HALEP – ROBERTA VINCI se joacă pe terenul central de la Arenele BNR şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO. Declaraţie Roberta Vinci

Roberta Vinci a declarat că pentru ea nu reprezintă nici o presiune faptul că va întâlni în ultimul act al turneului o jucătoare română, şi anume pe Simona Halep.

„Nu va fi presiune. E bine însă pentru turneu şi fantastic pentru public faptul că în finală va juca o româncă. Însă repet, pentru mine nu e nicio presiune. Simona e o jucătoare formidabilă. Cred că va fi o presiune mai mare pentru ea decât pentru mine. Simona e favorita numărul 1, e româncă şi cu siguranţă va avea presiune. E adevărat însă că ea a câştigat foarte mult anul acesta. Vom vedea ce va fi în finală”, a spus Roberta Vinci. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO. Simona Halep şi Roberta Vinci, LIVE VIDEO de la ora 17:30, vor juca, duminică, finala BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. SIMONA HALEP – ROBERTA VINCI se joacă pe terenul central de la Arenele BNR şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO. La BRD Bucharest Open, câștigătoarea va fi recompensată cu 43.000 de dolari și 280 puncte WTA., în timp ce finalista va primi 21.400 dolari și 180 puncte WTA. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO. Simona Halep şi Roberta Vinci, LIVE VIDEO de la ora 17:30, vor juca, duminică, finala BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. SIMONA HALEP – ROBERTA VINCI se joacă pe terenul central de la Arenele BNR şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO.

SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO. BRD Bucharest Open i se află la prima ediție, după ce a fost mutat de la Budapesta, acolo unde Simona Halep s-a impus anul trecut cu 6-3, 6-7, 6-1 în finala cu Yvonne Meusburger, după ce în semifinale trecuse de Alexandra Cadanțu, cu 6-2, 7-6. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO. Simona Halep şi Roberta Vinci, LIVE VIDEO de la ora 17:30, vor juca, duminică, finala BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. SIMONA HALEP – ROBERTA VINCI se joacă pe terenul central de la Arenele BNR şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. SIMONA HALEP ROBERTA VINCI LIVE VIDEO.