Simona Halep va juca la Transylvania Open. Emma Răducanu, aşteptată şi ea la Cluj-Napoca!

Simona Halep a anunțat turneele la care va participa în ultimele luni din calendar. Românca va juca la Indian Wells, Kremlin Cup şi Transylvania Open. La competiţia de la Cluj-Napoca a fost ivitată şi Emma Răducanu, câştigătoarea US OPen 2021.

13 sept. 2021, 20:20
Simona Halep va juca la Transylvania Open. Emma Răducanu, aşteptată şi ea la Cluj-Napoca!

Simona Halep va juca la Transylvania Open. Simona Halep și-a anunțat programul din finalul de an şi va participa la turneul de la Cluj-Napoca.

Simona Halep va juca la Transylvania Open

Următoarea întrecere la care fostul lider mondial va lua parte este BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Turneul, pe care Simona l-a câștigat în 2015, se va desfășura între 6 și 17 octombrie. După BNP Paribas Open urmează Kremlin Cup, din Moscova, competiție care va avea loc între 18 și 24 octombrie. Simona are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013. În fine, ultimul turneu din sezon la care Simona Halep va lua parte este găzduit chiar în România. Simona va participa la Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Competiția se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă.

Emma Răducanu, pe locul 23 WTA, după câştigarea US Open. Pe ce poziţie a urcat Simona Halep

La competiţia de la Cluj-Napoca este așteptată și Emma Răducanu, noua senzație din tenisul feminin. Sportiva britanică cu tată român l-a impresionat pe Patrick Ciorcilă, directorul turneului, care a declarat pentru GSP că „o așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia asteaptă să o întâlnească și să o aplaude!”.


loading...