SIMONA Halep, încă o victorie la Indian Wells

SIMONA Halep a câștigat  în trei seturi meciul cu VARVARA LEPCHENKO.  Simona Halep şi Varvara Lepchenko se întâlnesc, luni, în turul III la Indian Wells.

15 mart. 2015, 21:04
SIMONA Halep, încă o victorie la Indian Wells

UPDATE: Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, duminică, după ce a învins-o în trei seturi pe Varvara Lepchenko (SUA/N. 26), cu 6-1, 3-6, 6-1.

Halep (23 ani), numărul trei mondial, a obținut o victorie deloc facilă, după două ore și 14 minute de joc, în fața unei adversare pe care o mai învinsese anul trecut, în turul al doilea la Australian Open, tot în trei seturi, cu 4-6, 6-0, 6-1.

Simona a dominat primul set și l-a încheiat după 35 de minute cu un sec 6-1, salvând toate cele șase mingi de break de care a beneficiat Lepchenko (28 ani).

În setul al doilea, jucătoarea aflată pe locul 31 în lume s-a desprins destul de repede la 4-1 și în cele din urmă și-a adjudecat manșa cu 6-3.

În decisiv, Halep, a treia favorită a competiției, a început cu stângul, pierzându-și serviciul, dar apoi a recuperat break-ul (1-1) și a preluat conducerea (2-1). Românca a reușit un break foarte important, pentru 3-1, desprinzându-se, iar apoi a încheiat cu un clar 6-1, chiar dacă Lepchenko a luptat până la ultima minge.

Halep și-a asigurat un cec de 59.185 dolari și 120 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe Karolina Pliskova (N. 14), victorioasă cu 7-5, 6-4 în meciul cu Garbine Muguruza (Spania/N. 19). Simona a învins-o recent pe cehoaică, în finala turneului de la Dubai, cu 6-4, 7-6 (4).

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu și rusoaica Alexandra Panova s-a oprit în optimile de finală ale probei de dublu, întrecută de cuplul Lisa Raymond (SUA)/Samantha Stosur (Australia), cu 6-3, 6-2, în doar 53 de minute.

Niculescu și Panova vor fi recompensate cu un cec de 19.390 dolari și cu 120 de puncte WTA.

 

SIMONA HALEP VARVARA LEPCHENKO LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep (România, 3 WTA) va incheia ziua de tenis de la Indian Wells, sportiva din Romania urmand sa o intalneasca pe Varvara Lepchenko (SUA, 31 WTA) in ultimul meci de pe terenul unu. Simona Halep va intra in arena dupa meciurile lui Roger Federer si Rafael Nadal.

SIMONA HALEP – VARVARA LEPCHENKO este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT

SIMONA HALEP VARVARA LEPCHENKO LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Născută la Taşkent, în Uzbekistan, Varvara Lepchenko joacă acum pentru Statele Unite ale Americii. În vîrstă de 28 de ani, Varvara Lepchenko a pierdut singura întîlnire disputată cu Simona Halep, scor 6-4, 0-6, 1-6, în turul al doilea al Australian Open, ediţia din 2014.

SIMONA HALEP VARVARA LEPCHENKO LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului WTA de la Indian Wells după o victorie în trei seturi, 2-6, 6-1, 6-2, în fața Dariei Gavrilova, din Rusia, jucătoare clasată pe locul 106 mondial. Simona a avut nevoie de o oră și 50 de minute pentru a merge mai departe și va juca în runda următoare cu Varvara Lepchenko, jucătoare americană născută în Uzbekistan.

SIMONA HALEP VARVARA LEPCHENKO LIVE VIDEO DOLCE SPORT. „Am fost nervoasă la începutul meciului. Ea a jucat mult mai bine. Apoi, în setul al doilea, am încercat să fiu mai relaxată. Am făcut asta, am lovit așa cum știu eu, asta m-a ajutat. Nu e ușor să câștigi un titlu. Am jucat un tenis foarte bun în Dubai. Acum, să vedem cât de departe pot ajunge”, a declarat Simona Halep înainte de meciul cu Varvara lepchenko, LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.