Simona Halep, veste proastă înaintea verdictului oficial de la TAS: „E nedrept! Regulile tenisului sunt rigide”

Presa americană a tras o concluzie fermă, sinceră, în privința cazului de dopaj al Simonei Halep înaintea audierilor de la TAS.

23 ian. 2024, 18:04
Simona Halep, veste proastă înaintea verdictului oficial de la TAS: „E nedrept! Regulile tenisului sunt rigide”

Simona Halep va reveni pe terenul de tenis, dar nu pentru un meci oficial. Încă judecată după ce a fost prinsă dopată în august 2022, românca se pregătește de un turneu demonstrativ.

Mai exact, a fost invitată de organizatorii Sports Festival să participe la o competiție demonstrativă ce va avea loc la Cluj, în iunie. Până atunci, Halep se pregătește de apelul de la TAS.

Ce spune presa americană despre Simona Halep

În contextul declarațiilor făcute de Patrick Mouratoglou despre suplimentul contaminat pe care l-a ingerat Simona Halep când a fost depistată pozitiv la US Open 2022, jurnaliștii de la Lob and Smash susțin că regulile tenisului sunt nedrepte.

Mouratoglou a recunoscut că el și echipa lui i-au recomandat suplimentul contaminat cu roxadustat Simonei Halep, însă sportiva româncă a rămas suspendată timp de patru ani, după decizia luată de ITIA și Sports Resolutions. Ea își caută dreptatea la TAS.

Halep radiază după ultima decizie luată de TAS în tenis: cresc speranţele Simonei de a reveni repede pe teren

„Poate că este suspendată din tenis, dar Simona Halep n-are de gând să se dea bătută fără luptă. Își menține declarația de nevinovăție în ceea ce privește substanța interzisă cu care a fost detectată, iar declarația lui Patrick Mouratoglou pare să-i dea dreptate.

Asta pare și, de fapt, este nedrept, dar regulile tenisului sunt ridige, pe care Simona le-a încălcat, fie că a vrut sau nu”, scrie site-ul lobandsmash.com, după ce a fost făcut public faptul că Simona Halep va participa la Sports Festival 2024, în iunie, indiferent de verdictul de la TAS.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va judeca apelul Simonei Halep în perioada 7-9 februarie 2024.

Simona Halep, plăceri exorbitante înainte de procesul de la TAS. A plătit o avere pentru un moft

Așteptând momentul în care cazul ei va intra pe rolul TAS, Simona Halep se antrenează și își face plăceri exorbitante. Fost număr unu mondial, sportiva româncă are o pasiune aparte pentru bijuteriile scumpe. Ea poartă piese din aur alb sau roz, niciodată galben, și adoră diamantele. Dacă în trecut dezvăluiam ce „avere” are Simona Halep la încheietură, acum ea și-a adăugat în colecție un colier deosebit.

Așa cum vă amintiți, în toamnă, Simona Halep a dovedit că investește în unica plăcere care o face să depășească această perioadă urâtă din viața ei. Ea a postat o fotografie în care și-a împodobit mâna dreaptă cu brățări cu două  diamante care valorează cât un apartament în București.

Vlad Ciurea dezvăluie care e sportul care are cel mai bine grijă de corpul tău. „Oamenii care îl fac reușesc să prevină boala”

În plus, ea și-a asortat brățările cu o pereche de cercei cu diamante mari. Simona Halep dovedește că știe să își aleagă bijuteriile. Ea poartă brățări Cartier, din aur roz cu diamante. Preferatele ei, cu care s-a și fotografiat, sunt una din colecția Love bracelet, cealaltă din seria Juste un clou.

Zilele acestea, un ochi vigilent a putut vedea că Simona Halep poartă o nouă bijuterie specială. Este vorba de un colier din aur alb, care reprezintă  o panteră. Cu siguranță bijuteria e menită să îi amintească performanțele nemaiatinse de nicio româncă în Tenis, și faptul că trebuie să fie curajoasă și să lupte pentru a scoate adevărul în cazul ei, la lumină.

Noul colier al Simonei Halep este produs tot de Cartier și se numește Panthère și costă peste 28.000 de euro. Colierul Panthère de Cartier este din aur alb de 18K, și face set cu un smarald și 189 de diamante totalizând 0,73 carate, potrivit retetesivedete.ro.

Amintim că anul trecut, Simona Halep a fost suspendată patru ani pentru dopaj. Ea a contestat decizia, iar cazul ei va fi analizat de TAS în perioada 7 – 9 februarie. Sportiva româncă a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în data de 24 octombrie, iar abia către finalul anului TAS a anunţat când va analiza cazul ei.

Potrivit lui  Ion Țiriac „Simona Halep a făcut o singură greșeală”, iar acum plătește pentru că a greșit. În opinia lui, marea greșeală a sportivei a fost că, atunci când a fost audiată prima dată, trebuia să îl indice pe antrenorul său și pe echipa lui, cei pe care îi plătea pentru a fi în cea mai bună formă competițională și care i-au recomandat suplementele contaminate.