SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA 6-3, 4-6, 6-4. Halep, în SEMIFINALE la US OPEN 2015

SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA LIVE VIDEO. Miercuri seara, de la ora 20.00, numărul 2 mondial, Simona Halep, o va întâlni pentru a treia oară în circuitul profesionist pe fostul număr 1 mondial, Victoria Azarenka, în faţa căreia a pierdut ambele partide jucate până acum. Meciul a fost întrerupt din cauza ploii la 6-3, 4-6, 1-2 şi 40-15 pe serviciul Simonei Halep. Partida s-a reluat după o oră.

09 sept. 2015, 19:19
SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA 6-3, 4-6, 6-4. Halep, în SEMIFINALE la US OPEN 2015

SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA LIVE VIDEO. Simona Halep se află în faţa celui mai dificil meci de la actuala ediţie a US Open, urmând s-o întâlnească pe Victoria Azarenka, din Belarus, fost număr 1 mondial, dublă câştigătoare la Australian Open şi dublă finalistă la US Open. Partida Halep-Azarenka este a doua a zilei de miercuri, pe Arthur Ashe Stadium, după meciul Flavia Pennetta – Petra Kvitova, ora estimativă de începe a jocului fiind 20.00.

SIMONA HALEP – VICTORIA AZARENKA poate fi văzut LIVE VIDEO AICI.

Citeşte şi US OPEN 2015. Surpriză la pariuri, Azarenka e favorită în sferturi, în meciul cu Simona Halep

SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA LIVE VIDEO. Așa cum i-a promis tenismenei noastre, Nadia Comăneci va asista la un meci al Simonei Halep de la US Open, acesta fiind chiar cel de azi, din sferturile de finală, cu Azarenka. Nadia Comăneci a marţi seară în New York, acolo unde a venit la o acţiune a Academiei Laureus şi s-a întâlnit cu două membre de vază a acesteia, fostele mari campioane ale tenisului, Martina Navratilova şi Monica Seles.

SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA LIVE VIDEO. Tot miercuri, dar de la ora 18.00, va juca și Florin Mergea, în proba de dublu, alături de indianul Rohan Bopanna. Meciul lor cu americanii Eric Butorac/ Scott Lipsky va fi primul pe terenul 17.