Simona Halep, victorie uluitoare la Miami Open. A cerut intervenţia medicului, apoi a spulberat-o pe Caroline Garcia

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al Miami Open, deşi a acuzat probleme la umărul drept în timpul meciului cu Caroline Garcia, scor 3-6, 6-4, 6-0. Românca va evolua în faza următoare cu Anastasija Sevastova, din Letonia.

26 mart. 2021, 09:11
Simona Halep, victorie uluitoare la Miami Open. A cerut intervenţia medicului, apoi a spulberat-o pe Caroline Garcia

Simona Halep, victorie uluitoare la Miami Open. Simona Halep, 3 WTA, a învins-o, vineri, cu 3-6, 6-4, 6-0, pe Caroline Garcia, 51 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 Miami Open, cu premii totale de 3,2 milioane de dolari. Simona Halep pune pe seama faptului că nu mai jucat din februarie, de la Australian Open, evoluţia mai puţin reuşită din meciul cu Caroline Garcia.

 Simona Halep, victorie uluitoare la Miami Open

Simona Halep a pierdut primul set după un break reuşit de Caroline Garcia şi a început prost setul al doilea. La 1-2, a cerut time-out medical, pentru o problemă la umărul drept. În ciuda faptului că jucătoarea română nu a primit îngrijiri medicale mai mult de trei minute, jocul sportivei din Franţa s-a dereglat brusc. Ea a mai câştigat un ghem, apoi a pierdut trei la rând, cu multe greşeli neforţate. Simona Halep a reuşit primul ei break la 2-3, apoi a preluat conducerea în premieră. La 5-4, Simona  Halep a obţinut al doilea break şi a egalat la seturi, după 6-4 şi după ceva mai mult de 80 de minute de la start. Setul al treilea a fost unul fără istoric. Lui Garcia nu i-a mai ieşit nimic şi Halep s-a impus cu 6-0!

De ce s-a vaccinat Simona Halep cu vaccinul Pfizer. Explicaţia medicului Valeriu Gheorghiţă

Simona Halep şi-a asigurat un premiu de 26.000 de dolari şi 65 de puncte WTA, prin calificarea în turul al treilea.