Simona Halep vrea să devină mamă: „M-am maturizat și sunt împlinită”

Simona Halep vrea să devină mamă, consideră că s-a maturizat şi se simte fericită alături de logodnicul ei, Toni Iuric. Sportiva susține că viața ei bate tenisul și subliniază că cea mai mare emoție sau o bucurie similară cu cea trăită în urma cu trei ani i-ar putea aduce numai venirea unui copil pe lume.

19 ian. 2021, 10:40
Simona Halep vrea să devină mamă: „M-am maturizat și sunt împlinită”

Simona Halep vrea să devină mamă. „Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Citeşte şi: Simona Halep, interviu inedit în carantină, de la balconul hotelului. Ea a vorbit cu reporterii aflaţi pe un acoperiş

Simona Halep vrea să devină mamă

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită

”, a spus sigură pe ea Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.

Simona Halep, anunţ despre vaccinarea antiCovid-19

Simona Halep a fost infectată cu covid, dar a avut simptome uşoare şi a trecut cu bine peste această încercare. Întrebată dacă îşi va face vaccinul anti COVID-19, sportiva a răspuns afirmativ.

Simona Halep, anunţ despre vaccinarea antiCovid-19. Sportiva anunţă că îşi va face vaccinul anti COVID-19. „Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a explicat Simona Halep pentru Știrile Pro TV.

Citeşte şi: Simona Halep și iubitul ei și-au ridicat o casă impunătoare în cel mai scump cartier al Capitalei. Iată cum arată construcția FOTO

Simona Halep a anunţat pe 9 noiembrie că s-a vindecat de COVID-19 şi le-a mulţumit medicilor de la „Matei Balş” pentru sprijinul acordat în acea perioadă. Ulterior, sportiva a transmis un mesaj celor care contestă existenţa acestui virus.

Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere.

Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă.”, a afirmat Simona Halep.