Simona Halep și iubitul ei și-au ridicat o casă impunătoare în cel mai scump cartier al Capitalei. Iată cum arată construcția FOTO

Simona Halep s-a hotărât să nu mai amâne momentul mutării la casa ei, astfel, că deja a început pregătirile, alături de iubitul ei.

24 nov. 2020, 21:13
Simona Halep și iubitul ei și-au ridicat o casă impunătoare în cel mai scump cartier al Capitalei. Iată cum arată construcția FOTO

Simona Halep și iubitul ei au casă în Primăverii

Simona Halep, aflată pe locul doi mondial, a terminat de restaurat o casă într-unul dintre cele mai selecte cartiere ale Capitalei și urmează să se mute acolo în curând, alături de iubitul ei, Toni Iuruc.

Tenismena și Toni sunt împreună din vara anului trecut, iar relația lor pare să evoluze foarte frumos. Potrivit unor surse, cei doi aveau și planuri de nuntă pentru acest an, dar pandemia de coronavirus îi face să mai aștepte o perioadă.

Totuși, pandemia a avut și avantajele ei pentru simpaticul cuplu. Simona a stat mai mult prin România din primăvară și s-a folosit de timpul petrecut în țară pentru a-și căuta casa pe care și-o dorește. Zis și făcut. Viitoarea locuință a româncei pare să se potrivească perfect cu stilul ei de viață. E situată într-un cartier liniștit și are suficient spațiu inclusiv pentru a-și crește copiii care, probabil, vor apărea în viața celor doi.

Mai concret, Simona Halep și Toni Iuruc au achiziționat o casă veche în cartierul Primăverii din București și au început să o renoveze. Având în vedere locația, putem deduce că cei doi au scos din buzunar o sumă cu multe zerouri. Însă, acest lucru nu poate fi o problemă pentru tenismenă, dacă luâm în considerare că a câștigat premii de zeci de milioane de dolari.

Românca și iubitul ei au optat pentru o vilă impunătoare, albă, cu un etaj, balcon imens și multe ferestre.

Simona Halep isi construieste casa in Primaverii

Iubitul Simonei, afaceristul Toni Iuruc, are grijă în permanență că totul să meargă conform planurilor. Merge zilnic pe șantier pentru a se asigura că muncitorii își fac treaba și proiectul se ridică la nivelul așteptărilor. În momentul de față, construcția e aproape terminată, mai are nevoie doar să fie mobilată, potrivit Click.

Citește și Simona Halep: „Am jucat cu glezna ruptă, cu spatele blocat și nu am luat niciun ban” VIDEO

Simona Halep nu e la primul proiect imobiliar. Până acum și-a investit o parte din câștigurile obținute în două hoteluri din Brașov și Poiana Brașov. A plătit în jur de două milioane de euro. De asemenea, a mai ridicat și un bloc de șase etaje în zona Mamaia, iar în Constanța a ridicat un bloc de două etaje.

Citește și Simona Halep a câştigat procesul cu ANAF. Ce sumă colosală trebuie să primească înapoi

Sursă foto: Blitz


loading...