SIMONA HALEP-YANINA WICKMAYER LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona, direct în turul 2 la Beijing. Când se joacă meciul

SIMONA HALEP-YANINA WICKMAYER LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, va evolua, marţi, nu înainte de ora 09.30, cu sportiva belgiană Yanina Wickmayer, locul 56 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, China Open.

03 oct. 2016, 11:20
SIMONA HALEP-YANINA WICKMAYER LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona, direct în turul 2 la Beijing. Când se joacă meciul

SIMONA HALEP-YANINA WICKMAYER LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Partida este a doua programată pe terenul secund Lotus Court, după un meci de simplu masculin, Jack Sock – Ze Zhang, care începe marţi dimineaţa, la ora 07.30.

Simona Halep şi Yanina Wickmayer s-au întâlnit de patru ori până în prezent, iar jucătoarea belgiană a câştigat de trei ori: scor 6-3, 6-2, în finala turneului ITF de la Torhout, din 2010, scor 6-0, 6-2, în sferturi la Auckland, în 2011, şi scor 6-4, 6-0, tot în sferturi, la Hobart, în 2012. Simona Halep a câştigat în optimile de finală ale Australian Open 2015, când s-a impus în două seturi, cu 6-4, 6-2.

SIMONA HALEP-YANINA WICKMAYER LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep a participat de patru ori la turneul de la Beijing, cel mai bun rezultat al ei fiind calificarea în sferturile de finală, în 2014, fază în care nu a mai disputat meciul cu Ana Ivanovici din cauza unor probleme de sănătate. Anul trecut, ea a abandonat în turul al doilea, la scorul de 4-5, în partida cu spaniola Lara Arruabarrena, din cauza unei accidentări la tendonul lui Achile.