SIMONA HALEP, reacţie INCREDIBILĂ după ce a câştigat BUCHAREST OPEN

SIMONA HALEP. Câştigătoare a BRD Bucharest Open, SIMONA HALEP a izbucnit în lacrimi după finala cu Roberta Vinci, scor 6-1, 6-3. "Mulţumesc, România, mulţumesc, românilor!", a fost mesajul transmis ţării întregi de către SIMONA HALEP.

13 iul. 2014, 16:30
SIMONA HALEP, reacţie INCREDIBILĂ după ce a câştigat BUCHAREST OPEN

SIMONA HALEP. În finala BRD Bucharest Open, SIMONA HALEP a invins-o pe Roberta Vinci cu 6-1, 6-3 si a castigat prima editie a turneului WTA din Romania. Dupa victorie, SIMONA HALEP s-a dus si si-a imbratisat parintii, avand lacrimi in ochi.

„Vreau sa o felicit pe Roberta pentru turneul asta frumos. Iti urez tot norocul in viitor. Vreau sa multumesc tuturor sponsorilor care au facut posibil acest turneu, copiilor de mingi, oamenilor care au facut parte din acest turneul”, a spus SIMONA HALEP.

„Desi am fost obosita, ma bucur ca m-ati sustinut. Vreau sa multumesc familiei mele, m-au crescut si m-au sustinut mereu, m-au adus pe un drum foarte frumos. Ii multumesc fratelui meu, el e mai tacut, iti multumesc pentru sprijin”, a mai aduagta SIMONA HALEP.

Spre finalul meciului, Simona Halep a trait un moment mai putin obisnuit. A fost ceruta in casatorie de un fan din tribune. Spectatorul respectiv, care a urmarit meciul de la tribuna I, a strigat catre Simona Halep, spre amuzamentul tuturor in timpul setului doi: „Simona, vrei sa te mariti cu mine?”. Simona Halep nu a reactionat la cererea spectatorului!

„Echipei mele ii multumesc, ca ma sustineti in aceasta munca grea. Sper ca la anul sa castig din nou. Ati fost deosebiti. Va multumesc din suflet. Multumesc, Romania, multumesc, romanilor!”, a încheiat SIMONA HALEP.