Simona Halep, anunţ de ULTIMĂ ORĂ. Ce spune despre OPERAŢIE

Simona Halep a trecut peste problemele de sănătate pe care le-a avut în debutul acestui sezon şi a precizat că şi-a amânat operaţie de deviaţie de sept.

10 feb. 2016, 12:35
Simona Halep, anunţ de ULTIMĂ ORĂ. Ce spune despre OPERAŢIE

Simona Halep a declarat ca este apta din punct de vedere fizic, insa mai are unele probleme mentale pe care spera sa le depaseasca pe masura ce joaca.

CITEŞTE ŞI SIMONA HALEP va fi imaginea unei mărci celebre de CEASURI DE LUX

„Sunt mai increzatoare acum. Sunt inca departe de cea mai buna forma a mea, departe din punct de vedere emotional si psihic, insa fizic mi-am revenit! Ma simt din nou puternica. Am nevoie sa capat incredere in jocul meu, in loviturile mele, si atunci voi fi apta 100%”, a declarat Simona Halep, potrivit sport360.com.

CITEŞTE ŞI SIMONA HALEP, anunţ SURPRINZĂTOR după meciurile din FED CUP

Simona Halep a ratat primul turneu al anului din cauza unor probleme medicale, iar dupa ce a fost eliminata de la Australian Open a anuntat ca va lua o pauza mai lunga pentru a se opera la nas. A renuntat la ideea operatiei si a jucat pentru Romania in Fed Cup, iar evolutiile bine din duelul cu Cehia au convins-o sa isi amane interventia chirurgicala si sa revina in circuitul WTA. Din 15 februarie, va evolua in turneul WTA de la Dubai, fiind detinatoarea trofeului.