Simona Halep, despre relaţia cu Andrei Pavel: Vom avea o discuţie după Turneul Campioanelor

Simona Halep a vorbit la Europa FM despre cum arată viaţa de lider mondial, oferind şi noi amănunte despre situaţia antrenorilor Darren Cahill şi Andrei Pavel.

RomaniaTV.net
12 oct. 2017, 20:01
Simona Halep, despre relaţia cu Andrei Pavel: Vom avea o discuţie după Turneul Campioanelor

Viaţa de zi cu zi nu s-a schimbat cu nimic, însă în interiorul meu s-a schimbat ceva. E o împlinire profesională pe care am aşteptat-o de mult! Mă simt mult mai liniştită, dar pot să zic că e un pic ciudat că mă simt şi mult mai motivată după ce am devenit numărul 1.

Dar sunt cu picioarele pe pământ… Eu simt că îmi va fi mai bine decât până acum. Nu pot să spun că îmi mai e teamă de cineva din clasament. Valorile sunt foarte apropiate şi nu cred că va mai exista vreo jucătoare care să domine o perioadă îndelungată, aşa cum a fost Serena Williams„, a declarat Simona Halep, la Europa FM.

În ceea ce priveşte situaţia antrenorilor săi, Darren Cahill şi Andrei Pavel, Simona Halep a spus: „Înainte de US Open am vorbit cu Andrei Pavel să facă parte din echipa mea. Am hotărât acest lucru împreună cu Darren. De fapt, Darren a venit mai mult cu ideea, ca să schimb puţin şi vocea şi stilul de antrenament. Ei îmi spun acelaşi lucru, dar diferit, fiecare pe limba lui.

Andrei are rol de antrenor, însă Darren este antrenor principal. Cu Andrei a fost o perioadă de probă, iar după Turneul Campioanelor vom avea o discuţie, să vedem dacă îşi doreşte să continuăm împreună. Eu mi-aş dori! Darren va rămâne la fel ca şi până acum, nu s-a schimbat nimic„.