Simona Hapciuc, mamă singură. Concurenta de la Survivor România a fost părăsită de iubit

Simona Hapciuc este o mamă singură, iubitul ei a părăsit-o când a aflat că este însărcinată. Concurenta de la Kanal D are o poveste de viaţă tristă, însă toate lucrurile neplăcute care i s-au întâmplat, au ajutat-o să devină mai puternică.

13 ian. 2021, 17:47
Simona Hapciuc, mamă singură. Concurenta de la Survivor România a fost părăsită de iubit
Simona Hapciuc a fost părăsită de iubit şi este mamă singură

Simona Hapciuc, mamă singură. Actriță și antrenor de fitness, Faimoasa a fost părăsită de iubitul ei după ce acesta a aflat că va avea un copil. Ionuț, tatăl copilului, și-a dorit la fel de mult acest băieţel, doar că atunci când vedeta l-a anunțat că va fi tată, a părăsit-o.

Citeşte şi: Survivor România 2021. Cătălin Moroşanu, scandal cu Alexandra Stan: „Mă, femeie, vrei să mori?”

Simona este convinsă că tânărul a fost influențat de mama lui. ”El nu și-a cunoscut copilul, a decis să se retragă complet, eu am decis să nu-l caut, să nu-l dau în judecată pentru paternitate, pentru penisa alimentară. Dacă va simți el, la un moment dat, să facă acest lucru, atunci sigur va veni către copil.

Problema nu a fost el, pentru că el și-a dorit foarte mult copilul, amândoi l-am dorit, nu s-a întâmplat să rămân însărcinată, am lucrat să rămân însărcinată… Problema e că între timp a intervenit mama lui. Ea a fost tot mamă singură, tatăl lui l-a părăsit când el avea trei luni.

Mama lui, efectiv, și-a transpus toată iubirea și toată viața către fiul ei. Din ce am observat din discuțiile cu ea, simte nevoia să se răzbune pentru ce a trăit ea și să facă și pe altcineva să simtă durerea prin care a trecut ea. Din discuțiile cu ea am înțeles că ea nu accepta sub nici o formă ca Ionuț să aibă o nouă familie.

El a văzut de câteva ori copilul. Au fost câteva momente în care el și Dimitrie au fost cam la distanța aceasta, odată s-a întâmplat când m-am dus la medic, mi-am rupt genunchiul. Acolo era și el, dar pur întâmplător.

Și s-a mai întâmplat să ne întâlnim de vreo două ori, prin oraș. S-a uitat la noi și apoi s-a uitat în altă parte. Nu a venit lângă copil… Eu nu mi-am schimbat numărul de telefon, nu l-am blocat, i-am lăsat toate portițele deschise.

Simona Hapciuc îşi creşte singură copilul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte şi: Jador, dezvăluiri cutremurătoare la Survivor. Trauma prin care a trecut în copilărie

Simona Hapciuc, mamă singură

El are 31 de ani și este foarte controlat de mama lui. Ca idee, după mine a avut o relație de doi ani și jumătate și fata respectivă, nu știu cum a aflat de copil. Și a văzut pozele cu copilul, fiu-meu semănând 100% cu taică-său. După ce s-au despărțit m-a căutat, mi-a spus cine este, că și-a dat seama din fotografii că este băiatul lui deși el mereu a negat, a spus că nu știe cu cine am făcut copilul. Și mi-a confirmat povestea mea, el este foarte influențat de mama lui. Tot mama lui l-a despărțit și de ea.Pentru el simt foarte multă milă, pentru că știu că nu e ce-și dorește. El și-a dorit copilul, când am rămas însărcinată eu i-am văzut fericirea de pe chip. Stăteam cu orele să vorbim despre acest copil, știu că nu a fost alegerea lui și a fost mama lui care l-a influențat 100% și tocmai de asta nu-i port ranchiună. El încă este un copil, mama lui nu l-a lăsat să se maturizeze

”, a dezvăluit Simona Hapciuc într-un interviu pentru un post de televiziune, potrivit Wowbiz.ro.