Simona Pătruleasa a făcut anunțul după 15 ani de căsătorie: „O perioadă grea pentru toată lumea”

Simona Pătruleasa a făcut anunțul după 15 ani de căsătorie. Prezentatoarea știrilor Kanal D și soțul ei își serbează aniversarea mariajului și a dezvăluit care este ritualul lor, pe care îl vor respecta și anul acesta.

22 feb. 2023, 18:05
Simona Pătruleasa a făcut anunțul după 15 ani de căsătorie: „O perioadă grea pentru toată lumea”
Simona Pătruleasa a făcut anunțul după 15 ani de căsătorie

Simona Pătruleasa a făcut anunțul după 15 ani de căsătorie. Vedeta recunoaște că pandemia nu le-a afectat în niciun fel relația. Ba din contră, au făcut-o mult mai puternică. Știrista de la Kanal D a vorbit despre relația cu soțul și fiica sa, Ingrid.

Simona Pătruleasa a făcut anunțul după 15 ani de căsătorie

La aniversarea de 10 ani ne-am dus unde ne-am căsătorit, în Capri, iar la 15 ani, adică anul acesta, mergem tot în Capri.

Noi eram obișnuiți să stăm foarte mult împreună. De când s-a născut Ingrid, nu am fost în vacanțe fără ea, adică în ultimii 12 ani. Noi suntem obișnuiți să stăm foarte mult în casă, nu suntem cu mersul în cluburi. Și nu ne-am plictisit, pentru că întotdeauna am găsit ceva de făcut. Ne-am uitat la filme, am jucat remy, șah, tenis de masă. Iar eu în perioada aceea, una grea pentru toată lumea, eram singura care ieșea din casă pentru că mergea la știri”, mărturisește Simona Pătruleasa pentru Unica.ro.

Bruneta recunoaște că soțul său, Sabin Ivanof, este dedicat total creșterii fetiței lor: „E un tată implicat față de alți părinți, care poate nu au timp. Petrece foarte mult timp cu ea, fac temele împreună, îi dă să mănânce, face tot ce fac și eu”.

Citește și: Ce decizie a luat Simona Pătruleasa după ce a împlinit 40 de ani: „Mi se întâmplă şi mie”

Cel mai greu moment din viaţa Simonei Pătruleasa

Vedetei i s-a spus că nu va putea deveni niciodată mama. În ciuda acestui fapt, a reușit pînă la urmă să devină însărcinată, astfel a venit pe lume copilul ei și al lui Sabin Ivanof, o fetiță pe nume Ingrid.

Cea mai mare provocare a fost să devin mamă, mai ales ca toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil. A fost o perioadă foarte grea atunci, cu tratamente, dar mai ales cu o încarcatură emoțională foarte intensă”, a mărturisit Simona Pătruleasa, potrivit Kanal D.

Vedeta are un ritual în fiecare dimineaţă, care o ajută să arate foarte bine. „Să știi că nu a fost grea (n.red. – prima zi la matinal), pentru că eu sunt matinală. Eu mă trezesc foarte devreme. Nu am putut să dorm, așa că m-am trezit la 3. Petreceau oamenii și m-am trezit destul de devreme, dar sunt bine.

Mă trezeam foarte devreme, îmi făceam o cafea, mă uitam la voi, acum e puțin altfel. Sper să mă obișnuiesc cât mai repede. E puțin altfel.

M-am trezit la 3, dar eu am pus ceasul la 5 fără un sfert. Îmi fac o cafea, mă machiez, încerc să mă binedispun. Printre altele vreau să îți mărturisesc că am avut 10 minute în care am ieșit pe terasă și am udat florile, asta nu cred că poți să îți imaginezi. La 5.30 eu udam florile. Am venit repede, repede aici și m-am întâlnit cu colegii din redacție”, a declarat Simona Pătruleasa.