Simona Pătruleasa, înlocuită la Știrile Kanal D de weekend. Cine îi va lua locul îndrăgitei prezentatoare

Simona Pătruleasa face rocada cu Cristina Dorobanţu la pupitrul ştirilor Kanal D. Practic, lasă weekendul pentru jurnalul de dimineaţă.

20 mai 2022, 12:52

Simona Pătruleasa va prezenta știrile pentru jurnalul de dimineață, în locul Cristinei Dorobanțu.

Practic Simona Pătruleasa și Cristina Dorobanțu fac rocada. Începând de săptămâna viitoare, mai exact luni, 23 mai, Simona preia tronsonul de dimineață, în timp ce Cristina va prezenta știrile de weekend.

Simona Pătruleasa va prezenta Ştirile Kanal D de la ora 07:00, de luni până vineri. Iar Cristina Dorobanţu se mută de vineri până duminică, la jurnalul de la ora 12.00.

„Mă bucur să fiu în faţa telespectatorilor în fiecare dimineaţă, e foarte important modul în care îti începi ziua, aşa că, alături de echipa Ştirilor Kanal D, le voi oferi celor care ne privesc tot ceea ce au nevoie pentru a fi informaţi şi a avea o perspectivă mult mai clară asupra evenimentelor în derulare, atât a celor din tară, cât şi din afara ei”, a declarat Simona Pătruleasa pentru Pagina de Media.

Simona Pătruleasa a intrat în echipa Kanal D din 2009 şi a prezentat inclusiv principalul jurnal al zilei, înlocuindu-l pe Christian Sabbagh în 2015, după cum a relatat Paginademedia.ro. Anterior, aceasta a lucrat la Realitatea TV şi Antena 1.

Cine e Cristina Dorobanțu, cea care îi ia locul Simonei Pătruleasa

Cristina Dorobanțu a renunțat de pe 1 martie la show-ul matrimonial “Puterea Dragostei” pentru pupitrul știrilor de dimineață.

„Sunt foarte emoţionată să păşesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o aşteptăm şi la care visez de foarte mult timp şi pentru care am muncit enorm.

Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, să le ofer acele informaţii de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum şi ştiri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toţi să ne începem ziua şi informaţi, şi binedispuşi.

Vă mulţumesc pentru toată susţinerea de până acum şi vă invit să îmi fiţi alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure şi să vă facă ziua mai frumoasă şi mai informată”, spunea Cristina Dorobanțu la acea vreme, potrivit Paginademedia.ro.

 


loading...
Partenerii noștri