Simona Radiş, gest impresionant pentru o cauză nobilă. Campioana olimpică a scos la licitaţie tricoul de la JO 2020

Simona Radiş a scos la licitaţie tricoul semnat cu care a cucerit aurul la Jocurile Olimpice 2020. Astfel, ea vine în sprijinul copiilor cu deficienţe neurologice, anunţă Federaţia Română de Canotaj.

17 sept. 2021, 19:48
Simona Radiş, gest impresionant pentru o cauză nobilă. Campioana olimpică a scos la licitaţie tricoul de la JO 2020

Simona Radiş, gest impresionant pentru o cauză nobilă. Simona Radiş este ambasador al evenimentului Cooking Charity organizat de Asociaţia Kinetobebe. Acesta va avea loc pe data de 26 septembrie la Horeca School din Bucureşti. Invitaţii vor găti împreună şi se vor bucura de surprize, dar vor şi face donaţii pentru bursele copiilor sprijiniţi de Asociaţia Kinetobebe.

Simona Radiş, gest impresionant pentru o cauză nobilă

Simona Radiş îşi va scoate la licitaţie, pe Instagram şi Facebook, tricoul semnat cu care a concurat anul acesta la Jocurile Olimpice. Doritorii vor putea licita în comentarii la postările de pe pagina de Facebook Federaţia Română de Canotaj, iar persoana care va oferi suma cea mai mare, va câştiga acest tricou.

INTERVIU EXCLUSIV. Simona Radiș și Ancuța Bodnar, sportivele de aur ale României, despre performanța de la Tokyo: „Cel mai important e să nu renunțăm!”

Câştigătorul va putea primi tricoul direct de la Simona Radiş în cadrul evenimentului de pe 26 septembrie sau prin curier dacă este din alt oraş şi nu poate ajunge.

Simona Radiş, tânăra de 22 de ani devenită campioană olimpică la canotaj, este originară din comuna Avrămeni, judeţul Botoşani. Împreună cu Ancuța Bodnar a câștigat medalia de argint la Campionatele Mondiale de canotaj din 2019, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj din 2020 și 2021 și medalia de aur la Jocurile Olimpice de vară din 2020 de la Tokyo, în proba de dublu vâsle.