Simona Secrier, mărturisiri emoţionante la şapte luni de la moartea lui Mihai Constantinescu: „L-am visat, mi-a spus că e bine”

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, îl visează des pe marele artist. Ea a mărturisit că marele său regret este că nu au avut copii. 

31 mai 2020, 20:18
Simona Secrier, mărturisiri emoţionante la şapte luni de la moartea lui Mihai Constantinescu: „L-am visat, mi-a spus că e bine”

Simona a mărturisit că la șapte luni de la moartea lui Mihai Constantinescu, ea încă îl plânge ori de câte ori își amintește de el. Pe Mihai, Simona l-a visat de multe ori.

„L-am visat cum era el, agitat și vesel. Prima dată, ca și cum s-a înclinat așa, parcă a fost o mulțumire. Apoi tot scurt… Mi-a spus să stau liniștită că este bine. Mi-aș fi dorit să-l visez mai mult”, a spus Simona la Antena Stars.

Aceasta regretă enorm că nu au avut copii împreună.

„Regret că nu am reușit să facem un copil”, a mărturisit soția regretatului solist.

„Tot timpul mă gândesc ce i-ar fi plăcut lui. Eram pe aceeași lungime de undă și știam de dinainte ce răspuns dă, ce-și dorea, ce-și dorea pentru mine”, a mai precizat Simona la Antena Stars.

Cei doi au stat împreună 25 de ani, dar și-au oficializat relația abia în ultimii ani. Mihai Constantinescu a murit la spital, pe 29 octombrie 2019, după ce a stat în comă luni de zile. Fusese internat din 14 mai, în urma unui infarct, la vârsta de 73 de ani.

Citeşte şi Văduva lui Mihai Constantinescu, prima petrecere după moartea artistului. Cum s-a afişat Simona Secrier FOTO