Văduva lui Mihai Constantinescu, prima petrecere după moartea artistului. Cum s-a afişat Simona Secrier FOTO

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, a trecut și încă trece prin clipe grele, după moartea artistului. Acum încearcă să treacă, cu ajutorul colegilor de breaslă și prietenilor, peste cumplitul eveniment din viața sa. 

12 ian. 2020, 17:11
Văduva lui Mihai Constantinescu, prima petrecere după moartea artistului. Cum s-a afişat Simona Secrier FOTO

Simona Secrier a participat la Revelionul Artiștilor, pe 10 ianuarie, însă, de data aceasta, fără Mihai Constantinescu. Petrecerea a fost organizată de solista de muzică populară Claudia Ghițulescu, la un local din restaurant din localitatea Domnești, județul Ilfov.

Simona Secrier a fost o apariție sobră la eveniment, fiind îmbrăcată în întregime în negru. În timp ce lumea se distra și dansa, văduva lui Mihai Constantinescu a ramas doar la masă.

Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre MOARTEA lui Mihai Constantinescu. Ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viaţă ale artistului

Simona și Mihai Constantinescu s-au căsătorit în 2017, după o relație de mai bine de 20 de ani.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, în urma unui stop cardio-respirator , la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Artistul avea la activ două infarcturi care i-au agravat starea, fiind internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală. Mihai Constantinescu suferea de stenoză aortică strânsă, hipertensiune pulmonară medie, cardiopatie valvulară şi insuficienţe respiratorii.