Simona Sensual, abordată de călugări pe Facebook

Simona Suhoi (ex-Sensual) a fost la un pas sa fie pacalita de cateva persoane care sustineau ca strang bani pentru o manastire.

RomaniaTV.net
05 oct. 2016, 08:18

Este un lucru cunoscut ca Simona este o tipa buna la suflet. Bazandu-se probabil pe acest lucru, cateva persoane au incercat s-o traga pe sfoara solicitandu-i bani pentru a ajuta o manastire din judetul Prahova. Afland ca lacasul de cult se afla intr-o situatie dificila, Simona a fost tentata sa doneze o suma in contul indicat in mesajele primite, insa „norocul” ei a fost ca mai intai a sunat la numarul respectiv.

„Ma asteptam sa-mi raspunda o maica sau ceva de genul asta, dar in schimb, cel de la capatul firului mi-a tras o injuratura zdravana. Am inchis telefonul si nu-mi venea sa cred cat de aproape am fost sa ma pacalesc. Apoi am inceput sa primesc iar mesaje ca a fost o greseala si ca de fapt a raspuns cineva care nu are legatura cu aceasta cauza. Ulterior am aflat ca asta e un mod de lucru si ca e vorba despre niste impostori care-ti flutura pe la nas o hartie cu stampila manastirii pentru a te insela”, a declarat Simona pentru WOWbiz.ro.